avort

Democratul Terry McAuliffe, susținător puternic al avorturilor, posibil candidat la alegerile din 2020 din SUA

Adaptare după Micaiah Bilger, LifeNews

Fostul guvernator democrat al statului Virginia, Terry McAuliffe, a declarat că se gândește serios să candideze la alegerile prezidențiale din 2020. Democrat pro avort, Terry McAuliffe a fost descris în 2017 ca un „campion al avortului” de către Planned Parenthood.

Potrivit Family Foundation of Virginia, în campania pentru funcția de guvernator, Terry McAuliffe a beneficiat de 1,5 milioane de dolari din partea industriei avorturilor. Guvernatorul Terry McAuliffe a avut ca prioritate promovarea avortului. De asemenea, acesta și-a exercitat dreptul de veto și a blocat o lege care prevedea interzicerea finanțării rețelei de avorturi Planned Parenthood din fonduri publice.

Pe lângă fostul guvernator de Virginia, alți democrați pro-avort iau în considerare participarea la alegerile prezidențiale din 2020. Printre aceștia se numără și Elizabeth Warren, senatoare de Massachusetts, care a anunțat formarea unui comitet de inițiativă în acest scop.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button