avort

Demascarea avortului: Ce se întâmplă de fapt în culisele acestei industrii

Instrumente medicale folosite în avorturi pentru (de sus în jos): aspirare, sfâșiere, injectare, sfărâmare, sfâșiere.

La împlinirea a 40 de ani de la pronunțarea sentinței în procesul Roe vs. Wade (pe 22 ianuarie 2013), organizația „Preoți pentru viață” (Priest for life) a inițiat o campanie cu derulare zilnică. Intitulată „Demascarea avortului” (Expose Abortion), campania generează zilnic câte un citat despre avort.

Totuși, aceste citate sunt destul de diferite de ceea ce ne-am aștepta în mod normal. Nu sunt niște simple perle de înțelepciune. Ele oferă cititorului acces direct la adevărul din spatele industriei avortului. Preotul Frank Pavone scrie(sublinierile îmi aparțin):

Aici vom posta zilnic câte un text prin care este dat în vileag avortul – în general un citat venind din partea industriei avorturilor, din partea unor foști prestatori de servicii legate de avort (numiți și Centurionii) sau din partea unor persoane afectate de avort, cum ar fi mulțimea de femei și de bărbați implicați în campania noastră de sensibilizare Silent No More (Gata cu tăcerea). Veți fi uluiți. Dați mai departe aceste citate ca să le deschideți ochii și altora despre adevărata natură a avortului.

Pentru cei care se întreabă de ce anteriorii prestatori de servicii medicale legate de avort sunt uneori numiți și Centurioni, iată o explicație din broșura publicată de Asociația Centurionilor:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Centurionul Longhin care a stat la picioarele crucii pe care agoniza Mântuitorul Hristos s-a îngrozit brusc la vederea răstignirii pe care era însărcinat să o înfăptuiască. După ce Mântuitorul și-a dat ultima suflare, acest centurion și-a lăsat sabia să cadă la pământ și, îngenunchind, a strigat cu glas tare: „Cu adevărat Omul Acesta drept a fost !”

Aceia dintre noi care am participat la uciderea copiilor nenăscuți suntem Centurionii contemporani. Ne-am lăsat armele folosite împotriva copiilor nenăscuți să cadă la pământ. Acum ne-am recunoscut adâncurile vinei noastre și luptăm împotriva ramificațiilor acesteia.… Ca să ne restaurăm umanitatea decăzută avem nevoie să iertăm și să fim iertați. Să ne împăcăm și să fim vindecați.

Din fericire, mulți dintre acești „Centurioni” sparg tăcerea – împreună cu alte persoane afectate de industria avorturilor. Ei știu mai bine decât oricine ce este avortul în realitate și în ce fel face rău copiilor nevinovați, femeilor, bărbaților și unor întregi familii. Ei știu mai bine decât oricine cât de crud și de inuman este avortul, în ciuda cuvintelor ambigue folosite adesea pentru a ascunde adevărul.

Campania „Demascarea avortului” include și citate venind din partea femeilor care au suferit avorturi neprofesioniste și din partea celor care au intervievat angajați ai clinicilor de avorturi. Puteți urmări citatele zilnice pe Twitter la @ExposeAbortion sau pe Facebook.

Deși aceste adevăruri sunt greu de citit și chiar mai greu de înțeles, totuși este un lucru pe care trebuie să-l facem. Mai jos sunt unele citate deja publicate. Dați-le mai departe și încurajați pe cunoscuții dumneavoastră să fie la curent cu campania „Demascarea avortului (Expose Abortion)”. Deși aceste adevăruri sunt greu de citit și chiar mai greu de înțeles, totuși este un lucru pe care trebuie să-l facem. Cetățenii responsabili nu-și întorc capul când un act de cruzime deranjant le este adus la cunoștință. Ei află adevărul și acționează în consecință.

Eu îl ajutam pe doctor să țină copilul [în canalul de naștere]. Cealaltă asistentă a adus instrumentul [o seringă mare cu un ac mare], l-a dat doctorului, iar acesta l-a introdus la baza craniului bebelușului. Apoi a tras copilașul afară. Mânuțele încă i se mai mișcau. După ce mânuțele nu i s-au mai mișcat, doctorul l-a expulzat. A folosit seringa ca să-i aspire creierul.”(Mărturia unei martore la avort. Vedeți și Silentnomoreawareness.org)

Avortul este împotriva a orice proces natural. Este o exterminare a vieții, din orice unghi l-am privi.”

(Robert Harris, medic specialist în avorturi, în cartea “In Necessity and Sorrow: Life and Death Inside an Abortion Hospital” de Dr. Magda Denes.)

În general, când începe procedura de avort, noi medicii știm că fetusul e încă în viață pentru că fie îl simțim că se mișcă atunci când încercăm să-l apucăm, fie îi vedem bătăile inimii dacă folosim ecograful când inițiem procedura.”

(Această relatare despre un avort chirurgical prin dilatație și evacuare face parte dintr-o mărturie depusă sub jurământ în fața instanței districtuale pentru regiunea vestică a statului Wisconsin, S.U.A. (W.I. Madison, din 27 mai 1999, în Dosarul nr. 98-C-0305-S) de către medicul specialist în avorturi, Dr. Martin Haskell.)

Pot vedea o persoană în miniatură… ca medic… Distrug o viață.”

(Dr. Benjamin Kalish, medic specialist în avorturi)

Întrebare: Poate inima unui fetus sau embrion să mai bată în timpul unui chiuretaj prin aspirație în timp ce fetusul sau embrionul se îndreaptă spre canula de aspirație?

Răspuns: Pentru câteva secunde până la un minut, da.”

(Mărturie depusă sub jurământ în fața instanței districtuale pentru regiunea vestică a statului Wisconsin, S.U.A. (W.I. Madison, din 27 mai 1999, în Dosarul nr. 98-C-0305-S) de către doctorul Harlan Raymond Giles, specialist în avorturi. Aici descrie o activitate ce nu intră sub incidența legii penale.)

Am reușit în sfârșit să îndepărtez capul și să privesc drept în față o altă persoană umană… un om, pe care tocmai îl omorâsem.”

(Dr. Paul Jarret, specialist în avorturi.)

Am pus capăt vieții unor bebeluși nevinovați și i-am smuls din pântecele mamelor lor cu o puternică mașinărie de aspirație.”

(Dr. McArthur Hill, specialist în avorturi.) 

de Kristi Burton Brown, 15 august 2013
Sursă: LifeSiteNews
 Traducere: Gabriela Coșereanu
 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button