familie

De Ziua Copilului, Platforma Civică ÎMPREUNĂ a organizat activități cu copiii din satele românești

În Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, precum și în alte eparhii, platforma civică apolitică „Împreună” a realizat, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, activități cu copii din satele românești.

Astfel, în parteneriat cu Parohiile Năeni (satele Fântânele și Vârf) și Tigoiu din județul Buzău, precum și cu Parohia Varnița din județul Vrancea, un număr de 120 de copii din aceste comunități au participat la mai multe activități pe grupe de vârstă, cum ar fi atelierul de povești românești, activitatea „Voievozi români” sau ateliere de dezvoltare personală pentru adolescenți. De asemenea, ei au primit în dar cărți din literatura română și universală, precum și cărți cu povestiri istorice.

Activități cu copii au mai fost realizate și în județele Brașov, Sibiu, Galați, Ilfov, Cluj, dar și în București, în cadrul aceluiași proiect subsumat și el devizei asociației „Împreună pentru România creștină”.

În Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, platforma civică apolitică mai derulează proiectul „Căminul cultural la sat”, din dorința de a dovedi că, în Anul omagial al satului românesc, mirenii sprijină lucrarea Bisericii dedicată acestei teme.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button