familie

De ce a plătit un italian homosexual un tricou „DA la referendum” ?

Un nou caz cenzurat de facebook. George Iustin Paltinel a scris textul de mai jos, iar în scurt timp postarea lui a fost considerată deranjantă. Pentru ce motiv oare? Iată textul și poza din postarea originală:


Astăzi am primit acest tricou!
Care este istoria lui?

În ultimile săptămâni am discutat cu foarte mulți homosexuali pe tema referendumului. Surprinzător a fost faptul că cei mai mulți sunt de acord cu acest Referendum și s-au declarat împotriva legalizării căsătoriilor persoanelor de același sex.

Una dintre aceste persoane cu care am discutat este și Matteo, un italian care cunoaște țara noastră și care promovează masiv Referendumul de când a aflat de organizarea lui. În discuțiile pe care le-am avut cu el mi-a spus că el nu este de acord cu doctrina LGBT și este sigur ca sunt foarte mulți homosexuali care nu se asociază cu ideile și propaganda LGBT. Știe ce înseamnă moralitate chiar dacă orientarea lui sexuală este imorală și știe cât de nociv este pentru o țară să se legalizeze căsătoriile gay și să se dea curs propagandei sexuale.

Mi-a spus ca își dorește mult sa susțină financiar campania pentru referendum însă i-am spus ca ar fi suficient din partea lui să promoveze referendumul printre prietenii lui români.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cu toate acestea am ajuns de comun acord cu el la ideea acestui tricou. Văzând disponibilitatea lui spre a susține financiar referendumul, i-am propus să comande un tricou imprimat cu un mesaj pro referendum, iar eu îl voi purta și voi posta acest text pe Facebook.

Așa am ajuns să fac echipă cu un homosexual cu scopul de a susține referendumul. Asta pentru că se tot discută de intoleranță!

Vom merge la vot, vom fi foarte mulți, vom vota ,,DA”, și vom obține cea importantă victorie din istoria recentă a României!”

#votezdalareferendum


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button