avort

Dacă uciderea unor cățeluși este „oribilă”, cum este atunci avortul în ultimele stadii ale sarcinii?

O editorialistă de la LifeSiteNews.com s-a revoltat pe blogul său în urma unui comentariu făcut de redactorul-șef de la RH Reality Check, un website care promovează avortul.

Jill Stanek de la LifeSiteNews.com are o dispută cu Jodi Jacobson de la RH Reality Check, deoarece aceasta din urmă a declarat că e „lipsă de respect” să te opui avortului în ultimele stadii ale sarcinii, adică după vârsta de șase luni a fătului, și i-a descris pe cei care ucid copii în al treilea trimestru de sarcină drept „profesioniști dedicați, etici și morali”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Editorul pro-avort l-a mai descris pe controversatul medic dr. George Tiller ca „un profesionist eroic, bun și plin de compasiune”.

Pentru a  ne face o idee cât de aprinsă este dezbaterea din SUA în chestiunea avortului, trebuie să facem o paranteză legată de acest medic. Dr. George Tiller făcea avorturi în ultimul trimestru de sarcină, ceea ce i-a atras din partea unui reprezentant republican din Congresul SUA (Robert K. Dornan) porecla de Ucigașul de Copii (Tiller The Baby Killer). Activiștii pentru viață i-au pichetat clinica, iar la un moment dat o femeie l-a împușcat în ambele brațe. Nu te pui cu extremiștii din Kansas! Ceea ce i-a revoltat pe apărătorii dreptului la viață a fost faptul că medicul făcea avorturi în ultimul trimestru de sarcină chiar și sub pretextul „tratării depresiei mamei”, după cum s-a arătat într-o emisiune de la Fox News. Din nefericire pentru mișcarea pentru viață, un creștin revoltat să-l vadă venind la biserica lui pe cel etichetat ca Ucigașul de Copii, l-a împușcat mortal pe dr. Tiller chiar după serviciul religios, în 2009. Aceasta a alimentat prezentarea activiștilor pentru viață drept „nebuni” de către apărătorii avortului.

Jodi Jacobson neagă în articolele ei „afirmațiile false și împotriva cărora există dovezi”, care susțin că fetușii simt dureri atroce când sunt avortați după 20 de săptămâni de dezvoltare. Jacobson a negat și că imaginile cu copii avortați scurse în presă sunt reale, spunând că sunt niște „fotografii sângeroase trucate”.

Editorialista pro-life Jill Stanek de la Life Site News a relansat polemica ei mai veche cu Jacobson după ce aceasta din urmă a postat pe Twitter fotografia unor cățeluși jupuiți și opăriți cu scopul de a fi serviți ca delicatesă la o masă din Coreea.

JJ

dp

Jill Stanek este uimită că Jodi Jacobson se arată oripilată de imagine și de ideea că acei cățeluși ar fi putut fi jupuiți de vii. Ea se întreabă trei lucruri: de unde știe Jacobson dacă nu cumva fotografia nu a fost trucată, de ce e atât de sigură că atunci când au fost jupuiți și opăriți cățelușii au simțit durere și dacă nu i se pare că ar trebui să fie la fel de oripilată de fotografiile cu fetuși avortați în ultimul trimestru de sarcină.

Abortedbabies-black-607x400

Activista pentru viață își explică tratamentul diferit aplicat de Jacobson cățeilor și copiilor prin veniturile lui Jacobson, care în 2012 au fost de circa 15.000 de dolari pe lună. „Fiecare femeie cu prețul ei, după cum o spun chiar activistele feministe”, comentează amar Jill Stanek de la Pro Life News.

Sursă: Life Site News

Nu poți spune că nu ai știut: Cum arată de fapt un avort / Clip pro-viață
Consiliul Europei, interpelat asupra avorturilor târzii
Viața începe atunci când simți că începe – declară susținătoarea avorturilor, Melissa Harris-Perry
De ce nu mai fac avorturi? Doctorul Anthony Levantino / Convertiri pro-viață
Așa arăta înainte de avort femeia aflată în a 20-a săptămâna de sarcină

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button