avort

Nu poți spune că nu ai știut: Cum arată de fapt un avort / Clip pro-viață

Cum arată de fapt un avort?

În afară de a „întrerupe o sarcină”, ce face el de fapt?

Clipul următor prezintă în imagini foarte clare avortul și consecințele lui. Majoritatea fetușilor ce apar în aceste imagini erau în primul semestru de dezvoltare, cam între săptămânile 9 și 12.

Acest clip este cel mai dur pe care l-am văzut vreodată. Mi-a făcut rău, m-a durut, mi-a reînnoit hotărârea. Acesta este holocaustul cel mai oribil al generației noastre. Chiar dacă prezintă imagini greu de privit, eu cred că toată lumea ar trebui să-l vadă măcar o singură dată pentru a cunoaște crudul adevăr despre avort. Da, știm cu toții că avortul ucide, dar, pentru a vedea cum și prin ce trece un copil înainte de a fi aruncat, trebuie să îl priviți.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

(unul dintre comentariile celor care au urmărit acest videoclip)

Avertizare: Imagini cu încărcătură emoțională deosebit de puternică 

 
Preluat de pe Vremuri vechi și noi

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button