prostitutie

Cui folosește legalizarea prostituției? Adolescenților? Tinerelor familii? Pensionarilor fără bani?


Fotbalistul Kaka

Am putea oare să acceptăm ca surorile sau fiicele noastre să practice vreodată meseria de prostituată?

Dacă întrebarea jignește, atunci trebuie să recunoaștem că, validând prostituția ca “meserie”, nu facem decât un act de nedreptate, considerând femeile care practică prostituția ca ființe de rangul al doilea, ce aparțin unei lumi subumane, vrednice de dispreț, de exploatat și de folosit că marfă sau instrument de satisfacere a plăcerii bărbaților. Statul, ca și oamenii care validează prostituția ca “meserie”, nu sunt produsul unei civilizații a dreptului și a echitabilității, ci doar garanți ai ipocriziei, ai violenței, ai încălcării demnității umane și a celor mai elementare drepturi.

Întreaga propagandă în favoarea legalizării prostituției se sprijină pe argumente false. Motivele invocate ascund, de fapt, importante interese de ordin financiar sau de altă natură (trafic de influență, corupție, etc.) ale unor structuri de tip mafiot.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Prostituția legalizată funcționează ca o mască pentru sclavie. O sclavie modernă, cu contract, dar tot sclavie în esență, din moment ce răpește libertatea unor oameni. Orice societate ce acceptă reglementarea și izolarea prostituției în bordeluri este complice la sclavie și își educă membrii în sensul acceptării unui status inferior pentru femeile care ajung în situația de a se vinde/ a fi vândute. Orice individ care abdică de la simțul său critic, de la rațiunea care ar trebui să-i spună că libertatea nu poate fi apanajul de tip aristocrat al unor exemplare umane, orice astfel de ființă negânditoare la aproapele său este complice la ordinea statală care permite perpetuarea sclaviei.

Prostituția constituie în întreaga lume un factor de imoralitate care conduce la degradarea ființei umane, la eșecul civilizației.

Legiferarea instituției bordelului constituie una dintre cele mai perfide și eficace strategii pentru a submina existența unui stat, a intereselor sale fundamentale pe care ca politicieni v-ați angajat în fața cetățenilor să le apărați. Votarea unei asemenea legi nu poate fi văzută decât ca mărturie a degradării morale sau ca un act de înaltă iresponsabilitate politică, de corupție sau de trădare a intereselor unei națiuni.


Legalizarea bordelurilor conduce la proliferarea bolilor cu transmitere sexuală și nu la reducerea numărului de îmbolnăviri;


Costurile sociale ale prostituției depășesc cu mult impozitele încasate de stat;


Legalizarea bordelurilor nu elimină prostituția ilegală, ci duce la dezvoltarea ei;


Legalizarea bordelurilor are un impact catastrofal asupra comunităților;


Legalizarea bordelurilor nu elimină violența, ci doar legitimează abuzurile la care sunt supuse femeile;


Prostituția este factor major în epidemiologia HIV și a altor boli transmisibile sexual;


Prima dorință a peste 90% din prostituate este să părăsească prostituția;


Prostituția este un atentat la familie.Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button