opinii

Cosmin Smaranda, un creștin și conservator declarat: „De ce e mișto să fii de stânga?”

de Cosmin Smaranda, PSNews.ro

Trebuie să vă spun încă de la început: în ziua de azi, în LUMEA de azi, o lume dominată de concepte precum globalizare, toleranță, corectitudine politică ș.a., este foarte mișto să fii de stânga, să fii neo-marxist, socialist! Întâi de toate, pentru că vei avea parte de o audiență uriașă de fiecare dată când vei deschide gura, vei avea parte de un număr foarte mare de persoane care sunt de acord cu tine și care te vor susține, chiar dacă este pentru prima dată când te văd!

Apoi, pentru că vei avea posibilitatea să ceri lucruri de-a dreptul imbecile, să inventezi noi și noi categorii de „minoritari” pentru care să ceri drepturi egale, să declari anormalul ca fiind normal, să înjuri pe cine vrei și să protestezi în numele a orice vrei fără să te ia nimeni la întrebări.

Nu mă credeți? Uitați-vă la ce se întâmplă în SUA în aceste zile!

Am fost martorii, în ultimele luni, unei super-campanii mediatice a democraților americani cum nu a mai fost poate de prin perioada în care SUA se pregătea de invadarea Irakului în 2003, o campanie menită să îl demonizeze pe contracandidatul republican Donald J. Trump. Ca o paranteză pentru publicul mai puțin familiarizat: în SUA, democrații (liberalii) sunt de stânga, adică prin zona PSD-ului de la noi, iar republicanii (conservatorii) sunt de dreapta. A fi democrat e foarte le modă în rândul tinerilor americani, actuali și viitori corporatiști, cei care deja au ajuns să privească omul de jos, cel de pe linia de asamblare, ca fiind un mijloc de producție perisabil, imperfect, supus greșelii, cu durată scurtă de viață și, în general, extrem de scump, căruia trebuie să îi dai timp de refacere, să îl școlești, să îl plătești, să îi dai drepturi profesionale (astea nu le plac corporatiștilor neo-marxiști!) – într-un cuvânt, sunt inferiori roboților! Unde mai pui și că le mai vin și idei proprii! Asta e de netolerat!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Hopaaaa, păi cum e aia cu toleranța? Sau toleranța e OK doar când e vorba de interesele tale; în rest, poți fi cât de intolerant vrei tu? Să vedem!

Una dintre temele pe care a fost tocat Trump în perioada campaniei electorale a fost cea a atitudinilor sale intolerante în diverse probleme și, mai ales, faptul că nu va accepta să piardă alegerile prezidentiale, nici el, nici susținătorii lui, faptul că va declanșa ample mișcări de stradă care să susțină ideea neacceptării rezultatului de la vot. Toți democrații puneau non-stop placa aia arhicunoscută cu „tradiția democratică veche de secole a SUA”, „trebuie să fim un exemplu de democrație pentru tot restul lumii”.

Și a venit „the election day”, ziua de vot pentru autoritățile federale stabilită prin lege ca fiind prima zi de marți după prima zi de luni a lunii noiembrie – 8 noiembrie, în acest an.

Primii care au recunoscut victoria lui Donald Trump (și la ce scor!), chiar dacă la modul neoficial, au fost chiar șefii democraților, prin vocea lui John Podesta, șeful campaniei electorale democrate, un om cu ștate vechi în pozitii la vârf în partid și în administrația americană, care, la putină vreme după închiderea secțiilor de votare din Alaska, le transmitea susținătorilor lui Hillary adunati în sediul central de campanie că ar fi mai bine să meargă la culcare,că doamna Clinton e foarte mulțumită de ei, că vocea lor a contat foarte mult pentru ea și pentru echipă – cu alte cuvinte: „plecați acasă, ne-am furat-o, nu mai avem ce face”.

Mai mult decât atât: în discursul susținut imediat după ce a fost clar că a câștigat, domnul Trump a spus că a fost sunat de Hillary pentru a-l felicita! Și mai mult decât atât: domnul Obama, președintele în funcție, l-a sunat pe domnul Trump pentru a-l felicita și pentru a-l invita la Casa Alba, iar într-o declarație publică domnul Obama și-a exprimat speranța într-o tranziție pașnică și calmă a puterii!

Însă „tineretul frumos și liber” al Americii s-a repliat ca o gașcă imensă de roboți teleghidați, au ieșit în stradă, au mărșăluit prin campusuri universitare și nu numai, au blocat străzi, au spart geamuri, au incendiat pubele, au strigat împotriva lui Trump, au cerut suspendarea lui (pe bune: poți fi mai tembel de atât?), ba chiar unii au mers până acolo, încât i-au cerut lui Hillary Clinton să dea în judecată statul federal pentru existența sistemului electoral american și pentru faptul că a câștigat Trump!

Televiziunile, ziarele, posturile de radio, în general mass-media democrată americană, cei care acum câteva zile cereau tuturor acceptarea oricărui rezultat al votului, care spuneau că astfel de posibile manifestări nu ar face cinste „celei mei vechi democrații”, că ele ar însemna aruncarea SUA în instabilitate și anarhie, acum au schimbat placa și consideră aceste manifestări ca fiind perfect normale, perfect democratice, chiar dacă în multe cazuri sunt manifestări cu caracter anarhic, chiar dacă ele încalcă legea, blocând șosele, autostrăzi, intersecții, chiar dacă manifestanții sunt de multe ori minori, elevi de liceu care au găsit scuza perfectă pentru a chiuli de la ore! Culmea: într-o universitate din Republica Socialistă Californistania, nu se mai dau niște examene, pentru că studenții sunt demoralizați, deprimați, îngrijorați pentru familiile lor, în stare de șoc chiar, iar mediile lor se vor calcula fără a se mai lua în considerare acele examene!

Pe bune? Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă era exact invers, dacă Hillary ar fi câștigat alegerile și republicanii s-ar fi dedat la astfel de lucruri! Probabil că am fi văzut mari desfășurări de forțe, am fi văzut trupele Gărzii Naționale pe străzi, am fi văzut valuri de arestări, dar, în primul rând am fi auzit mass-media democrată urlând: „Iată ce înseamnă a fi republican, iată cât sunt de intoleranți acești oameni, nu ca noi, care îi tolerăm pe ei pentru că așa suntem noi, TOLERANȚI, noi vrem să fie bine, să fie pace, la noi e cu Peace and Love, la noi e cu Make love, not war, cu flower-power!”

Și care e reacția autorităților americane (atenție: Trump este președintele ales, nu este încă în funcție!) la toate aceste manifestări mai mult sau mai puțin legale?

ZERO! NADA! NOTHING! ZIP!

Da, poliția a ieșit pe străzi, dar a ieșit pentru a păzi manifestanții!

Nimic din partea autorităților federale (hai, pe bune, FBI-ul renunță la anchetarea lui Hillary, vreți acum să îi ia poliția pe ăia mici de pe stradă?), nimic din partea lui Hillary și a lui Obama, să îi vezi că ies pe TV și zic: „Băi, gata! Asta e, am pierdut alegerile de data asta, mergem acasă, ne vedem de treabă, muncim și încercăm iar peste 4 ani!”, nimic din toate astea! Oare cum ar fi tunat pe TV din 5 în 5 minute Hillary și Obama împotriva lui Trump și a republicanilor?

Însă nimic din toate astea nu constituie pentru mine o surpriză și îmi arată că neo-marxiștii, socialiștii „progresiști”, globaliștii lu’ pește, sunt la fel peste tot!

Și la americani, și la noi ne vorbesc despre democrație, drepturile omului, libertate de conștiință și de opinie, respectarea rezultatului alegerilor și multe alte lucruri d-astea! Dar toate astea contează în exclusivitate când au nevoie de ele ca să își atingă scopurile lor, drepturile lor! Când e vorba de drepturile altora… „dă-i dracului de proști, că nu sunt din gașcă!”

Să ne aducem aminte cum e cu democrația, constituționalitatea și drepturile pe la noi? Și la noi țipă neo-marxiștii că vor libertate, respectarea legilor și a Constituției etc., până când vor și alții să își exercite drepturile, alții adică aceia care nu sunt cu ei! Avem 3 milioane de semnături, o decizie de constituționalitate din parte CCR, dar domnul Iohannis se mai gândește, iar zapciul democrat Klemm îl susține în procesul de gândire! Vezi? Corb la corb nu-i scoate ochii!

Dar e bine, e foarte bine că se întâmplă toate astea; poate mai încep și alții să vadă, să audă, să priceapă și să gândească singuri, cu mintea lor! Americanii, mulți, au făcut-o, pentru că victoria lui Trump nu este neapărat victoria lui sau a republicanilor. Trump a sesizat un fenomen și s-a agățat de el! Și a câștigat!

Victoria lui Trump este o consecință, o consecință colosală a implementării ideilor marxiste, comuniste în societatea americană (și prevăd o mișcare de genul ăsta și în Europa!). Este momentul în care pătura medie – cea care a reprezentat totdeauna coloana vertebrală a SUA și nu numai – și pătura săracă au declarat: „Până aici! Nu mai suportăm alte taxe cu care să îi îmbogățiți pe alții!”. Este momentul în care muncitorul american nu a mai vrut să stea cu capul plecat în fața corporatistului globalist de care vorbeam mai la început, așteptând fie clipa în care un robot îl va înlocui, fie cea în care locul lui de muncă va fi desființat definitiv (uitați-vă la cazurile GM, Ford și Chrysler), este momentul în care agricultorul american s-a săturat să vadă în marile magazine aceleași produse ca ale sale, dar aduse din cine știe ce Chină sau Indonezie, iar el să fie nevoit să le dea aproape degeaba! E victoria celor care nu au mai vrut să li se bage pe gât sloganuri, forme fără fond și alte prostii stângiste ambalate frumos în cuvinte gen „toleranță, diversitate, integrare” etc.!

Rebublicanii lui Trump au fost și sunt catalogați drept islamofobi, misogini, rasiști, xenofobi. La noi, cei care susțin valorile tradiționale, moralitatea și familia, NORMALITATEA, sunt catalogați de către diverșii trompeți ai stângii progresiste neo-marxiste ca fiind nu numai islamofobi, misogini, rasiști și xenofobi, ci și pupători de moaște, lingători de icoane, cre(ș)tini, rusofili, etc., deoarece pentru ei a fi creștin și conservator înseamnă tot ce e mai rău pe lume!

Asta e ce are de oferit stânga neo-marxistă, ce are de oferit globalizarea? Nu, mulțumesc! Nu îmi place!

Ah, încă una!

Imediat după aflarea rezultatului din SUA, o armată întreagă de așa-ziși analiști au început cu glasuri gâtuite de emoție să ne anunțe Apocalipsa, căderea burselor, a dolarului, falimente iminente etc.!

Da, au scăzut bursele și cotația dolarului american, dar asta e ceva normal de fiecare dată când se schimbă puterea din Washington D.C.! Dar ce să vezi?! Surprise-surprise! Azi, bursele nu numai că au recuperat scăderea de alaltăieri, dar au crescut la un nou maxim!

Am mai spus-o și o să o repet: aceste mici crize financiare sunt generate prin media de către niște băieți foarte deștepți (câțiva), care vor câștiga rapid o grămadă de bani, iar niște băieți foarte proști (și foarte mulți) pun botu’, se panichează și vând fie și în pierdere, doar-doar nu vor pierde tot, și pierd acea mare grămadă de bani care acum se mută în buzunarele celor câțiva băieți deștepți! Banii ăia nu se pierd; doar își schimbă proprietarul! Vă mai trebuie și altă dovadă de manipulare prin mass-media? Cred că nu!

Vedeți? D-aia e mișto să fii de stânga!

Eu prefer să fiu altfel: să fiu creștin și conservator. De dreapta!

Ah, și regalist!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button