miracolul vieţii

Copil minune cu o tumoare cerebrală fatală va trăi, spun doctorii

Erika-and-Abigail-Jones-525x700

LiveActionNews.com, 15 octombrie 2015

Diagnosticată atât cu Sindrom Down, cât și cu o tumoare cerebrală fatală, când încă se afla în pântecele mamei sale, nu se credea că Abigail Jones o să trăiască mult după nașterea sa din luna august. Cu toate astea, părinții ei au respins avortul și au decis că orice ar fi, își vor iubi și își vor îngriji fiica atâta timp cât o vor avea. Mama ei, Erika Jones, a scris într-un articol de pe blogul său:

„Bazându-ne pe harul și perfecțiunea Dumnezeului nostru, am știut că viața micuței Abby are un scop, indiferent de cât de lungă sau scurtă este. Ne rugăm în mod continuu pentru vindecarea sa, dar credința noastră în Dumnezeu nu se bazează pe vindecarea lui Abigail.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 Acum ei și-au primit miracolul.

După ce Abigail s-a născut în Jacksonville, Florida, ea s-a simțit atât de bine încât părinții și sora mai mare, Audrey, au fost lăsați să o ia acasă.

„Ne petreceam întreaga zi uitându-ne la ea cu uimire, dar și cu o durere chinuitoare că ar putea fi ultima zi petrecută cu ea”, maturisea tatăl ei pentru ABC.

Doar că Abigail nu era pe moarte, după cum se așteptau medicii.

„Ea mânca, lua în greutate și arăta foarte bine”, spunea Erika Jones. „Ea înflorea, cu siguranță nu era în niciun fel sau formă pe moarte”

Cuplul a decis să primească o a doua opinie despre condiția fetiței, apelând la doctorii de la Spitalul de copii din Boston.

„Apar uneori tumori care nu sunt maligne, dar care par a fi”, a declarat Dr. Alan Cohen, neurochirurg șef la Spitalul de Copii pentru ABC. „Și ne-am gândit că nu există suficiente probe pentru a-i da o condamnare la moarte, așa că am zis: De ce nu veniți aici, aruncăm o privire la acest lucru și poate putem scăpa de tumoare.”

Cohen a descoperit că, în cele din urmă, tumoarea cerebrală a lui Abigail nu este una canceroasă. Operația a fost programată, iar medicii au reușit să elimine cu succes tumoare, oferindu-i lui Abigail viitorul pentru care părinții ei se rugau.

„Suntem entuziasmați mai presus de cuvinte!”,au scris pe Facebook. „Planul lui Dumnezeu pentru Abigail nu a fost menit să se încheie într-un centru medical. Am asistat la un adevărat miracol și suntem atât de recunoscători că povestea lui Abigail va continua.”

Familia Jones îndeamnă pe oricine care primește un diagnostic medical să caute și cea de-a doua opinie. Doctorii lui Abigail din Jacksonville au crezut că fetița a avut unul dintre cele trei tipuri de cancer agresiv, fatal.

„Acesta a fost cel mai bun sfat al clinicii. Doar că a fost incorect”, a scris Erika Jones pe Facebook. „Neurochirurgul nostru din Boston ne-a spus că înțelege în mod absolut de ce medicii ne-a spus asta- pentru că este ceea ce părea. O tumoare uriașă și un copil mic. În 99% din cazuri este foarte, foarte rău. Doar că Abigail nu a fost un caz tipic. El crede că tipul tumorii pe care l-a avut Abigail este extrem de rar și imita foarte mult tipul malign, ce este un oribil monstru canceros.(..) O a doua opinie este întotdeauna o idee bună”

Pentru moment, Abigail mai rămâne în Boston pentru câteva zile, înainte de a se îndrepta spre casă pentru a se reuni cu sora ei mai mare și a-și începe o nouă viață sănătoasă și fericită.

Traducere Camelia Bordencea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button