avortcriza de sarcină

Cea mai mare organizatie studențească pentru viață din SUA a lansat în universitățile americane campania “În primul rând votez pentru viață”

În Statele Unite subiectul protecției vieții copiilor nenăscuți este unul care contează pentru alegători și politicieni, deopotrivă. Studenții celei mai mari organizații de tineret din America, Students for Life of America (SFLA), au anunțat pe 13 septembrie 2012 (LifeSiteNews.com), că vor încerca în această toamnă, prin intermediul campaniei „În primul rând votez pentru viață”, să educe 300.000 de alegători și să recruteze 1.200 de tineri voluntari care îndemne oamenii să voteze (Get-Out-The-Vote (GOTV).

Inițiativa solicită fiecărui american, în special tinerilor, să semneze un angajament conform căruia poziția unui candidat față de problema vieții va fi cel mai important aspect pe care îl va evalua atunci când votează, începând de la cel mai mic nivel, și anume Comisia școlară, până la președintele Statelor Unite ale Americii.

„În cazul în care un candidat nu respectă dreptul fundamental la viață, credem că nu poate rezolva o altă problemă, economică sau socială, cu onoare și demnitate”, a spus Kristan Hawkins, președinta Students for Life of America. ”Dorim să educăm votanții, să recrutăm voluntari și să stimulăm oamenii să voteze pe acei candidați care respectă viața umană în toate stadiile ei”.

SFLA va lansa pe 17 septembrie campania universitară „În primul rând votez pentru viață”, care va include universități din Michigan, Ohio, Indiana și Pennsylvania. Fosta asistentă medicală, Jill Stanek, activist pentru viață și blogger va începe acest tur.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Campania a fost inițiată în urma rezultatelor unui sondaj național al SFLA din iunie, efectuat pe un eșantion de 805 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, care a arătat că studenții vor vota în număr mare iar părerile lor în ceea ce privește problema avortului legal sunt împărțite. Students for Life of America vor folosi filialele locale ale organizației lor pentru a recruta peste 1.200 de tineri voluntari GOTV în luna octombrie a acestui an care vor vorbi față către față sau la telefon cu 300.000 de familii, înainte de ziua alegerilor.

Traducere după LifeSiteNews

Proiectul de lege privind înființarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU interzice avortul, ci sprijină femeia, copilul și familia!
Citițaici textul proiectului.
Susțineți acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziție publică în această privință.
Dacă doriți să traduceți articole care apără viața copiilor nenăscuți, scrieți un mail la adresa blog.stefania1@gmail.com. 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button