prostitutie

Cătălin Ivan, Alternativa pentru Demnitate Națională: „România poate excela în multe domenii, dar nu la videochat. Ține de demnitatea noastră ca popor să oferim tinerilor alte perspective în viață”

De câțiva ani, firmele de videochat din Iași atrag lucrătoare plasând prin oraș mașini de lux inscripționate cu mesajul că pot câștiga între 400 și 6.500 de lei pe zi. Aceasta l-a determinat pe ieșeanul Cătălin Ivan, președintele partidului Alternativa pentru Demnitate Națională, să posteze pe Facebook următorul mesaj:

„Iașiul este plin cu aceste mașini de lux parcate strategic în locurile frecventate de tineri. Unii ar putea spune că este o reclamă ca oricare alta. O afacere legală care se promovează în limitele legii. Așa o fi, însă problema mea este legată de toată această industrie a video chat-ului care distruge destine vânzând tinerelor iluzia unei îmbogățiri rapide, păcălind în același timp statul că nu este vorba de pornografie. 

Avem tinere frumoase și inteligente care ar putea să facă mai mult cu viața lor. Responsabilitatea este comună. Succesul acestei industrii arată măsura dramei prin care trec tinerii noștri și lipsa unei perspective reale de împlinire profesională. 

Am pus totuși această poză pentru că cineva, probabil din greșeală, a lovit acest bolid extrem de scump care vinde vise otrăvite. O fi tată de fată. 
Cine nu și-ar dori să câștige 6500 lei pe zi?!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Chiar și 400 ar fi buni. Cu ce preț însă? Fetele care se angajează la o astfel de firmă sunt suficient de bine informate? Drepturile lor sunt respectate? Mă preocupă de mult timp acest subiect, dar nu am avut timp să mă ocup până acum. Promit să mă documentez foarte bine și să revin. Cred că România poate excela în foarte multe alte domenii, nu la video chat. Ține de demnitatea noastră ca popor să oferim tinerilor noștri alte perspective în viață.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button