adopţie

Cartea pentru copii „TUDOR. O poveste despre adopție”, lansată de Veronica Iani de Ziua Adopției

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Pe 2 iunie 2017, de Ziua Națională a Adopției, Editura Life Learning Education a lansat, împreună cu Asociația Tzuby’s Kids, care promovează adopția de copii, cartea pentru copii „TUDOR. O poveste despre adopție” de Veronica Iani.

Scriitoarea și ilustratoarea Veronica Iani le-a citit copiilor prezenți – majoritatea adoptați – o poveste simplă și frumoasă despre un copil adoptat pe nume Tudor.

În carte, mama îi povestește lui Tudor că un copil adoptat este de două ori iubit – o dată de mama care i-a dat viață și a avut puterea să se despartă de el pentru a-i asigura o viață mai bună, și o dată de mama care, chiar dacă nu l-a purtat în pântece, l-a primit în inima ei cu mult drag și dor.

Copiii au primit foarte frumos povestea și au cerut să mai audă și altele, așa că autoarea le-a mai citit câteva pagini din poveștile ei publicate anterior în aceeași serie editorială de cărți educative pentru școlari și preșcolari: ”BEBE. O poveste din burtică” și „IOANA. O poveste despre adopție”.

Pentru comenzi: VeronicaStories.com

Exif_JPEG_420

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button