avort

Capul unei familii numeroase din Iujno-Sahalinsk finanțează afișe cu mesaje pro-viață

afiș
de Iujno-Sahalinsk, 23 decembrie 2013

Alexei Tyurin, rezident activ din Iujno-Sahalinsk și tatăl mai multor copii, îi îndeamnă pe locuitorii orașului său să fie părinți responsabili. El plătește din banii proprii tipărirea de afișe publicitare în acest scop, informează site-ul Miloserdie.ru

În fața Maternității locale, el a instalat două panouri publicitare care apelau la femei să renunțe la avort, iar lângă centrul comercial al orașului a instalat un panou ce le reamintește părinților să nu își lase copiii nesupravegheați.

Alexei Tyurin declară că a decis să facă aceasta pentru „a le atrage atenția persoanelor preocupate că există probleme sociale care trebuie rezolvate”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În martie 2013, el a trimis un memoriu către departamentul de planificare urbană și arhitectură din Iujno-Sahalinsk, cerând permisiunea de a plasa panouri publicitare pe clădirea căminului maternal din oraș. A fost sfătuit să obțină consimțământul medicului-șef de acolo.

„Când i-am spus despre asta, mi-a răspuns că este o idee bună și mi-a dat undă verde, specificând că va fi gratuit contractul de închiriere a spațiului publicitar. De asemenea, el a aprobat plasarea unui alt afiș împotriva avorturilor la maternitatea din oraș. Am sunat la o agenție de publicitate și am cerut costuri pentru banner, apoi m-am decis să acționez. Am discutat despre aceasta cu soția. Mi-a înțeles îngrijorarea și și-a dat acordul să cheltuim 10.500 ruble (350 de dolari) din bugetul familiei, pentru a produce panoul publicitar”, povestește Tyurin.

Activitatea lui a fost remarcată, astfel că membrii Camerei Civice din Regiunea Sahalin au propus ca el să facă parte din grupul de acțiune al orașului, cu drept de vot. De asemenea, Tyurin a fost pus în legătură cu Avocatul Copiilor de pe lângă guvernatoarea Regiunii Sahalin, Natalia Darikova. Aceasta și-a arătat interesul pentru propunerile lui de protecție a mamei și copilului.

Una dintre ideile principale ale lui Alexei Tyurin o reprezintă paternitatea responsabilă.

El plănuiește să facă și reclame care să îndemne șoferii să conducă mai atent.

Sursă: Pravoslavie.ru

Traducere: Brândușa Oancea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button