Uncategorized

Campanie de fundraising. OBIECTIVUL: Să plătim în 2018 salariul minim unui redactor dedicat pentru site

Dragă cititorule,

Dacă ai ajuns pe această pagină, ne considerăm privilegiați.

Poate că simți că este prea multă informație. Sau – paradoxal – prea puțin diversă. Poate uneori simți că nu mai vrei să auzi de nimic. Iar alteori ai vrea să auzi mai mult.

Poate simți că nu ți se spune ceva, că se spun mereu și mereu aceleași lucruri. Poate simți că ce ți se spune nu este suficient explicat și interpretat. Care este adevărul? În cine te-ai putea încrede?

De aproximativ trei ani, ne străduim să facem un canal de știri care să prezinte evenimente și opinii legate de protejarea vieții umane, familie, morală, libertate de conștiință. Încercăm să postăm zilnic și am reușit în proporție de 90% aceasta.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am plecat de la zero. Acum suntem la 3.340 de articole. La promovarea pe rețele sociale am fost leneși, sunt doar  3.149 de „urmăritori” pe Facebook, deși mult mai mulți români sunt interesați de tematicile siteului. Într-o lună, înregistrăm 25.500 de vizitatori și 38.000 de afișări de pagină.

Dorința cea mai mare este să profesionalizăm ceea ce facem din dragoste de adevăr și bine. Practic, majoritatea muncii este pe bază de voluntariat.

Facem acum și aici apel la tine pentru a ne sprijini în continuare să ne profesionalizăm demersul. Avem nevoie de un redactor care să lucreze exclusiv pentru a expune evenimentele importante și opiniile profunde care adesea rămân în cercuri mici.

Salariul minim net pe economie este de 1.900 de lei. Ne-am propus ca obiectiv să strângem bani pentru a plăti din ianuarie 2018 până în decembrie 2018 un redactor cu acest salariu – căruia îi corespunde o sumă brută lunară de 2.692 lei – ca un prim pas, mic, spre profesionalizare. În perioada 1 decembrie – 23 decembrie încercăm să strângem suma necesară pentru acest singur redactor permanent, adică 12 x 2.692 lei = 32.304 lei necesari în 2018.

Te rugăm să ne sprijini, donând în contul:

RO18RZBR0000060016473191- RON
sau
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Am început campania de 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Pentru că tot efortul nostru este pentru români. Mai precis, pentru toți românii!

Cu recunoștință,
Redacția


Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button