pedofilie

BZI.ro, Mediafax.ro: Olandezul pedofil a agresat sexual și o fetiță din județul Iași. Mărturia tatălui ei

Reporterii de la cotidianul BUNĂ ZIUA IAȘI (BZI.ro) dezvăluie că olandezul car este principalul suspect în uciderea fetiței Adriana Feraru din județul Dâmbovița a fost identificat și în data de 15 iunie 2016 drept agresorul unei fetițe din localitatea Horlești, județul Iași, care atunci avea doar opt ani.

Fetița plecase la magazinul din sat, aflat la câteva sute de metri de casă, să cumpere pâine și suc. Johannes Visscher, care conducea o mașină Skoda Rapid, a momit fetița cu gumă de mestecat și a răpit-o cu mașina, ducând-o în afara satului. Acolo a luat-o în brațe și a mângâiat-o în zonele intime. Pentru că fetița a țipat foarte tare, a abandonat-o și a fugit. Peste câteva ore, camerele de luat vederi l-au surprins plimbându-se pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Iași (foto sus). A doua zi a și ieșit din țară.

Între timp, o vecină văzuse mașina în care se urcase fetița și îi alertase pe părinții fetiței. Aceștia au sunat imediat la 112 și au anunțat că fiica lor a fost luată de un necunoscut practic din fața casei.

Tatăl fetei a declarat de curând pentru Mediafax.ro:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Venind înapoi a ajuns-o din urmă o maşină albă, mie îmi povestiseră la vreo două zile după fetele de şcoală că l-au mai văzut pe invidul respectiv… A oprit maşina şi a zis « unde mergi, fetiţa? » , « păi acasă » , « hai că te duc eu acasă, unde stai? » , « mai încolo un pic » , « urcă în maşină » . Fetiţa a crezut că poate e neam de-al nostru că semăna maşina cu maşina unor cumnaţi…

A făcut de două ori turul satului pe şosea, de asta a şi fost filmat el, că pe la magazine au camere de luat vederi şi a fost identificat cu fetiţa în maşină, că dacă nu era cu fetiţa în maşină nu ştia că e el. A doua oară fetiţa a ţipat şi a început să plângă, că să oprească, iar aici şi nu a oprit. A zis . A dus-o până aproape de canton, aşa se cheamă la noi aici şi acolo a întors maşina înapoi şi a dus-o la cimitir. Ea speriată, foarte speriată fata, a dat-o jos, nu a adus-o până aproape de casă. Dar aproape de canton a zis că a mângâiat-o pe picior, ce i-o făcut el. Ea atât a zis, că a mângâiat-o pe picior.”

Cu toate acestea, poliția locală susține că bărbatul nu a putut fi identificat. „Dosarul era cu autor necunoscut. În 2018 s-a solicitat ajutorul populaţiei pentru a afla ce s-a întâmplat. Acum dosarul se află la Parchetul General”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, citată de Mediafax.ro.

Tatăl fetiței agresate la Iași în 2016 spune că agresorul purta cercel într-o ureche și vorbea stâlcit în românește. El crede că este vorba despre olandezul Johannes Visscher.

În acest moment poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului General pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei care apare în imagini”, a declarat joi Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, citat de Mediafax.ro.

Jurnalist olandez: 6 întrebări-cheie despre presupusa sinucidere a pedofilului olandez


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button