familie

Barnevernet generează scandal diplomatic între Polonia și Norvegia. Consulul polonez la Oslo, acuzat că a ajutat familiile cărora le-au fost luați copiii

Ștefania Brândușă a scris ieri într-un articol pe site-ul ActiveNews că autoritățile norvegiene îl acuză pe consulul polonez la Oslo de „comportament inacceptabil” pentru că a încercat să apere drepturile copiilor luați abuziv de Barnevernet. În urma scandalului diplomatic, Slawomir Kowalski a fost obligat să părăsească Norvegia în cel mult trei săptămâni.

Camelia Smicală a distribuit articolul pe Facebook și a adăugat un text în care descrie realitățile dure cu care trebuie să se lupte părinții cărora le-au fost luați copiii în mod abuziv de către autoritățile norvegiene. Prin astfel de drame nu trec doar familii de români, ci și familii de alte naționalități, dar autoritățile altor state știu să se zbată pentru drepturile cetățenilor pe care îi reprezintă:

„Da. Scandal diplomatic pentru o mamă și un copil care nu sunt de naționalitate poloneză. În cazul nostru, noi avem cetățenie română,iar România (prin intermediul MAE, care dă răspunsuri oficiale pompoase dar lipsite de conținut 😥), nu numai ca se poartă cu mănuși cu țara care ne tine ostatici, dar ne și amenință (neoficial) că nu avem ce căuta în România.

PS. Familia Nan este hărțuită in continuare de către autoritățile norvegiene, deși se află în România, Mihaela e pasibila de extrădare și închisoare, alte zeci de mame românce stau ascunse în România (împreună cu copiii) de frica autorităților române.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Rusia a reacționat vehement prin intermediul lui Putin, când au fost furați copii ruși in Finlanda, astfel încât nu mai au curajul să se atingă de ei. Germania, și – a luat imediat copiii din Norvegia și nu a stat la discuții, India a pus stop unui contract până și-a văzut copiii acasă.

Oameni buni, în tarile nordice se fură copii! Numai din familii bune. Alcooliștii, drogații și cei care își neglijează copiii sunt lăsați să își păstreze copiii. UE închide ochii. Norvegia și Finlanda au plătit milioane de euro României pentru implementarea aceluiași sistem. Aceste țări au natalitate negativă, probleme genetice grave și au nevoie de „sânge proaspăt” pentru „salvarea” nației. Emigranții, mamele singure, sunt cele mai „la îndemână” victime.In sistem sunt, desigur, și rețelele de pedofilie, care urmăresc legalizarea acesteia.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button