trafic de persoane

Avocatul familiei Măceșanu a cerut recuzarea procurorilor DIICOT, acuzați de favorizarea infractorului

Avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, a depus vineri, 3 octombrie 2019, la Parchetul General, o cerere de recuzare a procurorilor DIICOT care coordonează ancheta în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, despre care procurorii și experții consultați susțin că ar fi moartă.

Printre cei vizați de cerere se numără chiar noua șefă a DIICOT, Giorgiana Hossu. Avocatul familiei a cerut în repetate rânduri audierea mai multor martori, dar și reaudierea familie lui Dincă referitor la traficul de persoane, însă cererile au fost refuzate de procurori.

Avocatul familiei Măceșanu susține că anchetatorii DIICOT sunt vinovați de favorizarea infractorilor. El a mai anunțat că unul din fiii lui Gheorghe Dincă are dosar penal pentru trafic de arme.

Alexandru Cumpănașu susține că la dosarul cauzei există declarația unei femei care ar fi lucrat două luni ca menajeră a lui Gheorghe Dincă. Aceasta ar fi dat următoarea declarație:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni. Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru ca după aceea, fiul său cel mare să le ia şi să le ducă în Italia cu acte false.”

Surse: Stiripesurse.ro, Antena3.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button