familie

Autoritățile finlandeze continuă să-l amenințe pe Mihai Smicală cu spitalul de psihiatrie

Camelia Smicală pe Facebook:

Episodul Estonia continuă. Doctor Mengele și-a trimis acoliții să îl sperie pe Mihai. Vă reamintesc că Mihai a fost amenințat cu „kriisiosasto”, adică departamentul „fără clanță”. Astăzi l-a vizitat o asistentă de-a doctorului Mengele care tine copiii în închisori de 4 ani, pe rapoarte false, fără să fi vorbit măcar o dată cu copiii. Doctor Mengele, alias Reija Latva, nu are nici o competență in acest caz, departamentul său fiind pentru copii preșcolari, iar Mihai nu are nici o tulburare psihică și deci, nici diagnostic. Din acest motiv Mihai a cerut ajutorul.

Au de gand sa scape de noi, asa ca incearca sa il faca pe Mihai „nebun” si sa il bage la „fara clanta”, sa il indoape cu droguri, ca sa il termine.Mihai este foarte bun la scoala, este un copil linistit si nu are nici o problema de comportament.Decat ca se opune torturii la care este supus.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button