sfaturi pentru părinţi

Atelier Școala Familei la Iași: „Alimentație pentru sănătate”

Școala Familiei organizează astăzi, 15 decembrie 2016, de la ora 18:00, la Colegiul Sfântul Nicolae din Iași atelierul dedicat părinților „Alimentație pentru sănătate” susținut de Ana Vrânceanu.educatia-caracterului-iasi

În cadrul atelierului vor fi abordate teme precum importanța înțelegerii unor aspecte legate de  alimentația modernă, în raport cu cea tradițională, dileme și soluții privind alimentația, identificarea și lămurirea nevoilor speciale de creștere ale copilului. De asemenea, participanții vor avea ocazia să conștientizeze aspectele vătămătoare ale unei alimentații nesănătoase, să evidențieze soluții concrete pentru evitarea unor astfel de probleme și să identifice posibilități simple de a realiza hrană sănătoasă.

Atelierul va fi împărțit în două sesiuni. Prima sesiune va acoperi informațiile de natură teoretică, iar cea de-a doua va cuprinde o sesiune practică de lucru. Fiecare participant va reuși până la finalul atelierului să redescopere importanța educației pentru caracter, să identifice metode de a îmbunătăți performanțele intelectuale ale copilului și să găsească mijloacele de a reda echilibrul în sânul familiei.

Înscrierea în cadrul atelierului se face la adresa scoalafamiliei.iasi@gmail.com sau la numerele de telefon 0745 476 277 sau 0753 783 334. Numărul maxim de locuri disponibile este de 25, iar participarea costă 50 lei pentru o persoană și 75 de lei pentru un cuplu.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ana Vrânceanu este formator din Focșani, avocat, consilier pentru dezvoltare personală și autoare a lucrării „Hrana Familiei. Pledoarie pentru întoarcerea la sănătate.”

De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc și vernisarea expoziției de icoane pe lemn a pictorului Adrian Mihai Munteanu.

Școala Familiei vine în întâmpinarea părinților preocupați de educația și dezvoltarea psiho-emoțională a propriilor copii și oferă prin modulele sale informații și recomandări la problemele din educație. Informațiile sunt bazate pe studii științifice din domenii conexe: neuropsihologie, sociologie, pedagogie, bioetică, comunicare. Modul de lucru cu părinții este unul interactiv, bazat pe dialog și simulări de grup, astfel încât toți participanții au posibilitatea să vorbească.

Responsabil Școala Familiei Iași:

Asist. Dr. Veronica Grădinariu
Tel: 0751 040 556 / 0745 476 277 / 0753 783 334
E-mail: scoalafamiliei.iasi@gmail.com

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button