Marşul pentru Viaţă

ASCOR organizează campanie de donare de sânge în Luna pentru viață

de Redacția Stiripentruviata.ro

Asociația Studenților Creștin – Ortodocși Români (ASCOR) organizează în contextul „Lunii pentru viață” o campanie națională de donare de sânge. Aceasta se desfășoară în mai multe centre universitare din țară în perioada 20 martie – 14 aprilie.

Campania se va desfășura la București, Alba-Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Timișoara și Târgu Jiu, fiind organizată de filialele ASCOR.

În acest an, Asociația deține un parteneriat cu BlooDoChallenge, aplicație fondată de antreprenori români cu scopul de a facilita și mobiliza donarea de sânge de către cetățeni.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Donatorul care folosește aplicația are diferite beneficii:

  • Informații despre procesul de donare care se pot afla în timp real înainte sau după donare. Aplicația oferă un istoric al donărilor pe care le-au făcut și îți indică în cât timp poți să donezi din nou.
  • Programare din aplicație la centrul de donare
  • Donarea de sânge este răsplătită cu puncte pe care utilizatorii le pot folosi pentru ofertele partenerilor.
  • Urgențele de sânge se actualizează în timp real indicând și grupele sanguine necesare.

„Mai ales acum, în perioada Postului Mare ce ne pregătește pentru Sfintele Paşti, îndemnăm toți tinerii și studenții care pot dona, să facă acest lucru, neuitând nicio clipă de îndemnul Domnului nostru Iisus Hristos: «Să vă iubiți unul pe altul, precum v-am iubit Eu» (Ioan 15, 12)”, a declarat președintele ASCOR București, Ioan Tabarcia.

Mai multe informații despre campania de donare de sânge pot fi găsite pe pagina de facebook ASCOR București.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button