familiemiracolul vieţii

APARIȚIE EDITORIALĂ. Florica Bațu-Ichim: „La porțile disperării – începutul speranței”

16473898_1305632929529363_7749923287358903263_n

Pe grupul de Facebook intitulat Antiparenting, părintele și scriitorul Savatie Baștovoi anunță un nou proiect al Editurii Cathisma:

„Dragii mei!

Așa cum v-am promis, am pregătit de tipar cartea minunatei Florica Bațu-Ichim, fără îndoială destinul literar feminin românesc de cea mai mare forță, candoare și puritate, care ne va duce pe aripile cărților sale departe în lume. Am această presimțire.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dorința părintelui Dumitru Ichim a fost ca eu sa îngrijesc această carte și să o ilustrez grafic, așa cum am făcut și cu volumul sfinției Sale „Tu știi că te iubesc”. Lucru pe care eu l-am și făcut cu toată dragostea de care este în stare un fiu.

Poate ați mai citit cărți scrise de femei în care femeia rămîne femeie prin tot ce ne lipsește nouă, bărbaților. Îmi vin acum în minte povestirile orientale ale lui Marguerite Yourcenar. Nu subiectul, nici măcar povestea, ci freamătul acela al așteptării o face pe femeie femeie. Bărbații nu știu să aștepte.

Vă asigur, nu ați mai citit așa o carte și nu v-ați închipuit vreodată că un astfel de om poate să existe cu adevărat. Florica Ichim este un înger care a trăit pe pămînt. Această carte e jurnalul unui înger care se pregătește să se întoarcă la cer.”

 

Acest anunț ne dă prilejul de a re-evoca destinul de mamă și poetă al Floricăi Bațu-Ichim, către care tot comunitatea online de la Antiparenting ne-a deschis ochii:

Citește și Florica Bațu-Ichim: Destin de poetă și mamă

Citește „Cunoașteri”, un poem de Florica Bațu-Ichim

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button