familie

O fundație ucraineană construiește la Cernăuți un centru de sprijin pentru mame și copii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Fundația „Eu sunt viitorul Ucrainei” construiește la Cernăuți un centru de protecție socială pentru mamă și copil. În cadrul lui va funcționa un atelier de croitorie care va oferi locuri de muncă pentru femeile în situații dificile de viață.

Va fi deschisă și o grădiniță pentru copiii acestor mame defavorizate social. Directoarea fundației, Marta Levcenko, a anunțat că mai este nevoie de fonduri pentru pentru procurarea ferestrelor și a lemnului pentru acoperiș.

Centrul de servicii de protecție socială a cuplului mamă-copil este construit în apropiere de Fundația de caritate „Orașul Binelui”, unde locuiesc mamele și copiii aflați în situații dificile de viață.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button