miracolul vieţii

Andreea Marin despre fiul fostului soț, Ștefan Bănică Jr.: „Orice copil care vine pe lume e o binecuvântare”

Recent, Lavinia Pârva, soția a lui Ștefan Bănică Jr. a născut un băiețel. Acesta este al doilea frate  al Violetei, fiica artistului și a Andreei Marin.

Întrebată cum a reacționat fiica ei, Violeta, la aflarea faptului că tatăl ei are încă un copil, Andreea Marin a spus că fata s-a bucurat și -a vizitat frățiorul. Andreea Marin:

Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe.

Andreea Marin a mai adăugat un lucru care îi face cinste:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie.

Ar fi minunat dacă fiecare dintre noi am avea aceeași atitudine față de venirea pe lume a unui copil, oricare ar fi circumstanțele nașterii sale.

Sursa: Viva.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button