miracolul vieţii

Vei fi uimit de ceea ce un om a făcut pentru a salva copii abandonați

DropBox2_810_500_55_s_c1

 Sursa: Family share

Într-o lume plină de atâta suferință, un pastor a decis să devină sursa de iubire și bunătate pentru copiii care altfel nu ar avea pe nimeni. El devine tatăl lor.

Acest film este plin de ceea ce lumea are mai mult nevoie – iubire.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pastorul Lee Jong-rak din Seoul, Corea de Sud, și-a dat seama că sute de copii nedoriți și abandonați deseori au murit înainte să fie găsiți. Pentru a ajuta la remedierea acestei probleme, el a construit un “drop box” unde oamenii pot să își lase copiii fără a-și face cunoscută identitatea. Acest “drop box”, similar cu o cutie poștală, este atașat casei sale dintr-un cartier al clasei muncitoare.

O parte din copiii abandonați sunt orbi, DEFORMAȚI, cu paralizie cerebrală sau sindrom Down. Dar pentru Jong-rak, toți sunt perfecți. Este pur și simplu prea dificil pentru părinți să aibă grijă de copil.

“Dacă nu fac nimic pentru a proteja acești copii, aș putea lua corpurile lor neînsuflețite de la poarta mea. Nu pot fi aici și să nu fac nimic în legătură cu asta.”

Deasupra cutiei este scris “Tatăl meu și mama mea m-au părăsit, dar Domnul mă va primi.” (Psalm 27:10).

Jong-rak a spus: “Am instalat cutia pentru bebeluși cu binecuvântarea lui Dumnezeu.”

Când sună clopoțelul, anunțând că un nou născut a ajuns, se grăbește către cutie, ia copilul și mulțumește lui Dumnezeu pentru că l-a salvat. “Dumnezeu i-a trimis pe Pământ cu un scop.”

Chiar dacă majoritatea acestor copii vor fi nevoiți să depindă de cineva pentru tot restul vieții lor datorită incapacităților fizice, Jong-rak și soția lui știu că fiecare viață este valoroasă. Propriul lor copil a stat în spital 14 ani. Datorită fiului său, Jong-rak spune “Am învățat demnitatea unei vieți valoroase.”

El nu schimba doar viețile acestor copii prețioși, ci și a celor din jurul lui. Cu toții învață ce înseamnă să fii cu adevărat creștin.

El spune: “Motivul pentru care am decis să le devin tată este acela că Dumnezeu m-a adoptat pe mine.”

Cu toții putem să facem mai multe în semn de iubire pentru cei ce ne înconjoară. Putem să îi tratăm cu iubire pe cei de au nevoie de asta. Putem avea inimi și mâini darnice.

Traducere: Oana Aioanei

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button