AFR

Alianța Familiilor din România – buletin informativ nr 267, 14 ianuarie 2014

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania
O asociatie pentru familii adevarate si puternice Nr. 267, 14 ian 2014
Noutati

Va multumim! Alianta Familiilor din Romania le multumeste tuturor celor ce au ales sa ne sustina activitatea directionand catre noi 2% din impozitul pe venitul anului 2012. Aceste sume ne ajuta sa ne acoperim cheltuielile operationale si sa ne continuam activitatea. Va invitam sa fiti alaturi de noi si in luna martie, pentru impozitul aferent anului 2013 (detalii).

Alegeri europarlamentare si referendum constitutional in mai. TImp de doua zile, ingrijorata ca noua Constitutie ar putea sa pice prin neparticiparea romanilor la vot, Puterea ne cheama pe 25 si 25 mai sa ii votam Constitutia politicianista si anti-familie. In acelasi weekend putem sa ii votam si pe noii europarlamentari ai Romaniei. In timp ce avem o recomandare clara in privinta votului la europarlamentare, va recomandam sa nu participati la votul pe Constitutie, anume pentru a anula referendumul din lipsa de cvorum (detalii).

Depravare in Belgia. O moda noua in Belgia? Un fost sportiv a ales sa se sinucida asistat, nu inainte de a organiza un chef cu sampanie alaturi de prieteni (detalii).

Candva Marea Britanie – Indiferenta crestinilor. Articolul alaturat e o pledoarie a fostului Arhiepiscop din Canterburry (liderul bisericii anglicane) pentru implicarea crestinilor in viata publica (detalii).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Noi “minoritati sexuale” – Pedofilii. Dupa legalizarea homosexualitatii, etapa urmatoare a revolutiei sexuale este legalizarea pedofiliei (detalii).

Avortul in Irlanda. Irlanda, tara majoritar catolica, este in mod traditional impotriva avortului. Recent insa a adoptat o lege care permite avortul daca viata mamei este pusa in pericol (detalii).

Eutanasia in Belgia. Recomandam o dezbatere video pro si contra privind eutanasia, facuta de doua personalitati influente a miscarii pentru eutanasie si contra eutanasiei din Canada (detalii).

Doresc copii, dar nu ii fac. New York Times comenteaza o noua tendinta la tineretul american: iubesc si isi doresc copii, dar nu planuiesc sa-si si faca (detalii).

Argentina importa avort. Articolul alaturat descrie influentele externe pentru legalizarea avortului in Argentina (detalii).

Nu participam la referendumul constitutional din 24-25 mai

In 2006, 650.000 de cetateni romani au semnat pentru introducerea familiei „un barbat + o femeie” in Constitutie (detalii).

Pe websitul AFR, peste 10.000 de cetateni au semnat Declaratia de la Timisoara in care se afirma, printre altele, ca familia nu poate incepe decat cu un barbat si o femeie (detalii).

In 2013, politicienii au creat o Constitutie anti-familie si anti-romaneasca, refuzand sa asculte de vocea societatii civile si sa clarifice definitia familiei la art. 48, care prevede in prezent o uniune liber consimtita intre „soti”.

Acum, Puterea ne cheama timp de doua zile (24-25 mai) sa ii votam Constitutia. Noi nu vom participa insa la acest referendum, dorind astfel anularea lui din lipsa cvorumului de 50% dintre alegatorii Romaniei.

Vizitati siteul nostru pentru a afla de ce nu trebuie sa votam deloc la referendumul pentru Constitutie (detalii).

Despre AFR

Alianta Familiilor din Romania (AFR) este o organizatie a societatii civile, dedicata promovarii valorilor familiei si vietii.

A fost infiintata in anul 2007 de catre membrii unui comitet de initiativa care a lansat o actiune de modificarea Constitutiei (detalii).

Activitatea AFR se concentreaza pe influentarea actului legislativ in directia protejarii familiei ca institutie prin legile care se adopta in Parlament. AFR colaboreaza cu toti politicienii pro-familie, indiferent de partid. Una dintre actiunile AFR pe acest plan este Ghidul alegatorului, o lista de recomandari de vot pe care AFR o publica in fiecare campanie electorala (detalii).

In acelasi timp, AFR publica articole si comentarii pe websitul propriu si in media electronica, in scopul promovarii unei imagini pozitive asupra familiei si denuntarii acelor comportamente care afecteaza familia.

Va invitam sa sustineti activitatea noastra distribuind mai departe materialele noastre, dand Like websitului nostru si paginii noastre de Facebook, articolelor noastre de pe web si donand o suma, oricat de mica.

Despre noi
AFR este principala organizatie pro familie din Romania. Suntem o organizatie de lobby si informare si promovam o viziune pozitiva asupra vietii de familie.
În ce credem
Familia formata ca uniune intre un barbat si o femeie reprezinta mediul optim pentru functionarea sociala a omului si pentru dezvoltarea psiho-somatica a copiilor. Familia puternica este structura de baza a unei societati.
Date de contact
Str. Zmeica nr. 12, s. 4 BucurestiTel 0745 783 125
Fax 0318 153 082
E-mail office@alianta-familiilor.roVizitati-ne pe Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button