AFR

Buletinul informativ al Alianței Familiilor din România-14 Octombrie 2014

O asociație pentru familii adevărate și puternice Nr. 304, 14 Oct 2014

 

 

 

Votați Online împotriva eutanasiei! Publicația engleză London Free Press a lansat un sondaj de opinie online cu subiectul “Do you believe euthanasia should be legalized”? (credeți în legalizarea eutanasiei?) Vă rugăm intrați pe linkul alăturat și votați NO. ! LINK ! Avem nevoie de voturi să câștigăm sondajul: ! LINK !

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

 

Asociația Femeilor din România: Săptămâna trecută publicația online Huffington Post a publicat un articol despre Asociația Femeilor din România: (detalii)

 

 

Estonia dă drepturi homosexualilor: săptămâna trecută Estonia a devenit prima țară din Europa de Est care să legifereze parteneriatele civile pentru heterosexuali și homosexuali. România le interzice pe ambele: (detalii)

 

 

Istoria contraceptivelor – recenzie de carte: New York Times a publicat o recenzie a unei cărți tocmai publicate privind controversa și originea pilulei contraceptive: (detalii)

 

Avortiștii sunt îngrijorați – recenzie de carte: Avortiștii din America scad în popularitate și mișcarea pro-viață face mari progrese. Acest fapt îi îngrijorează pe avortiști. Recent a fost publicată o carte care sugerează metode noi de influențare a publicului în favoarea avortului. O recenzie a cărții a fost publicată în New Yortk Times acum o săptămână: (deta lii)

 

 

Marea Britanie – sexting și adolescenții: Sexting este trimiterea de texte prin telefon care conțin materiale explicit sexuale, inclusiv nuditate. Publicația britanică Daily Mail informează că o pătrime din adolescenții britanici practică sextingul: (detalii)

 

 

Canada – demonstrație pro-viață: Recent în Ottawa a avut loc cea mai mare demonstrație pro-viață din istoria Canadei la care au participat 100.000 de persoane. Mass Media canadiană a ignorat evenimentul: (detalii)

 

 

Educația la domiciliu (homeschooling): Comentariul alăturat descrie acțiunile de intimidare a părinților care își educă copiii acasă în statul american Connecticut: (detalii)

 

 

Homosexualii câștigă, conștiința pierde: O firmă din statul american Kentucky a refuzat să facă tricouri pentru parada homosexualilor din stat, din motive de conștiință și convingeri religioase. Homosexualii i-au dat în judecată: (detalii)

 

 

 

Exportul avortului și homosexualității: Recomandăm un articol despre exportul homosexualității și al avortului în țările sărace de către Olanda și Danemarca: (detalii)

 

 

Cimpanzeii – ființe umane? Neuromania nu-și încetinește pasul. Dovada este că un tribunal din New York va decide în viitorul apropiat dacă cimpanzeii sunt “persoane” cu drepturi similare cu cele ale ființelor umane. Obiectivul celor care au intentat procesul este ca și animalelor să li se acorde drepturi similare cu ale oamenilor: (detalii)

 

 

Viața la 100 de ani: Recomandăm un articol interesant care examinează următoarea întrebare – cum am arăta noi, ființele umane, și cum ar arăta societatea în general dacă vârsta medie de viață ar fi de 100 de ani. Publicat în publicația The Atlantic, articolul, lung de 20 de pagini, dă informații și răspunsuri interesante: (detalii)

 

Mărturia unei avortiste: Mamă a doi copii, separată de soț, răzvrătită împotriva bisericii și însărcinată, a vrut să avorteze, dar s-a răzgândit și și-a venit în fire. Mărturia ei mișcătoare o puteți citi aici: (detalii)

 

 

Amiciția unui creștin și a unui ateu: New York Times a publicat un articol interesant despre prietenia dintre un apologet creștin și un ateu, ce au în comun și ce învață unul de la altul: (detalii)

 

 

Divorțul și copiii: Studiile privind impactul divorțului asupra copiilor sunt multe și frecvente. Articolul alăturat este o sinopsă a unor astfel de studii publicate recent: (detalii)

 

 

Avortul și secularismul: Comentariul alăturat enunță un punct interesant. Pântecele unei femei care împărtășește valori tradiționale îi aparține. Statul secular, însă, a devenit proprietarul pântecelui femeii, argumentează articolul, deoarece constrânge femeia să-și folosească pântecele pentru atingerea scopurilor politice ale statului secular. Citit cum: (detalii)

 

 

Cursuri de avort online: Universitatea din San Francisco este prima universitate din lume care oferă cursuri despre avort online, inclusiv cum se face avortul: (detalii)

 

 

SUA – homosexualii câștigă: săptămâna trecută a fost una foarte bună pentru homosexualii americani. Tribunalul Suprem al SUA a refuzat să intervină în cazurile căsătoriilor homosexuale din 10 state care au devenit, astfel, legale. Pe moment, 30 de state americane permit căsătoriile homosexuale, împotriva deciziilor a zeci de milioane de persoane care au votat împotriva lor: (detalii)

 

 

Drepturile parentale: Recomandăm un articol despre drepturile parentale, istoria acestor drepturi și situația lor în diverse țări ale lumii. Părinți: nu vă abandonați drepturile parentale! Articolul poate fi citit aici: (detalii)

 

Cruzimea unui avortist: Recent în SUA a fost arestat un avortist care făcea avort la femeile cu sarcini târzii. Avorturile acestea sunt foarte dificile, riscante și în unele în circumstanțe ilegale. În congelatorul din clinica avortistului au fost găsiți 30 de copilași nenăscuți avortați: (detalii)

 

 

Amnesty International și avortul: Românii mai în vârstă își amintesc de reputația bună pe care Amnesty International o avea cu zeci de ani în urmă când Amnesty promova drepturile clasice ale omului. Vremurile însă s-au schimbat și în ultimele decenii Amnesty International a îmbrățișat cauze noi, radicale și antivalorice care nu au nimic de a face cu libertățile individuale ori democrația. Este vorba de avort și drepturile homosexualilor. Articolul alăturat discută această deviere nefastă la Amnesty International și modalită C5£ile prin care promovează în restul lumii avortul și homosexualitatea: (detalii)

 

 

Donarea de organe: Articolul alăturat din publicația britanică Journal of Medical Ethics (Jurnalul de Etică Medicală) face o propunere foarte îngrijorătoare. Susține că omuciderea persoanelor bolnave ar fi acceptabilă în cazurile în care ele sunt ucise cu scopul de a salva viața altor persoane: (detalii)

 

 

“Căsătoriile” homosexuale nu sunt “căsătorii”: Aceasta este perspectiva comentariului alăturat: (detalii)

 

 

Transgenderism extrem și copiii penguini: O școală din America a introdus o regulă nouă de interacționare între sexe – copiilor nu li se mai permite să se numească unii pe alții “băieți” ori “fete” ci “pinguini movi” (“purple penguins”). Asta pentru a nu jigni pe copiii care nu sunt nici băieți nici fete: (detalii)

 

 

Tineri – faceți nunți mici! Acesta este sfatul unor studii recent pblicate. Nunta este o investiție și cuplurilor li se sugerează să investească efortul și banii care de obicei sunt investiți în nuntă în clădirea unui fundament al căminului. Există, se pare, o corelație între cât de mică este nunta și durabilatea ei: (detalii)

 

 

Sinucidere la 29 de ani pe 1 noiembrie: Rețeaua de televiziune americană Fox News anunță că o tânără de 29 de ani bolnavă de o boală serioasă intenționează să se sinucidă pe 1 Noiembrie înconjurată de prieteni și familie. După petrecere tânăra va fi “petrecută” spre cele veșnice cu o doză de substanțe letale: (detalii)

 

 

110 de milioane de americani au o boală transmisibilă: Ce crește în America mai repede decât numărul noilor locuri de muncă ori absolvenți de universitate? Numărul persoanelor care suferă de boli venerice. Un studiu recent emis de Centrul Național al Bolilor din Atlanta conchide că 110 de milioane de americani vor suferi de o oarecare boală venerică pe parcursul vieții lor. Studiul poate fi citit aici: (detalii), iar un comentariu pe marginea studiului aici: (detalii).

 

 

De ce urăsc liberalii pe creștini? O explicație o aflați în comentariul acesta: (detalii)

 

 

Avort – Felicitări Texasului! Ca urmare a unor legislații stringente privind igiena în clinicile de avort adoptate în ultimii ani, zeci de clinici de avort au fost închise în Texas. Au mai rămas doar 7: (detalii)

 

 

“Doctorul morții” deschide o clinică la Londra: Un medic britanic cunoscut la nivel internațional pentru eforturile lui de a promova dreptul la moarte la nivel global urmează să deschidă o clinică de eutanasiere la Londra: (detalii)

 

Declinul căsătoriilor homosexuale: Numărul americanilor care agreează cu căsătoriile homosexuale e în scădere: (detalii)

 

 

Mărturie privind căsătoriile homsoexuale: Citiți aici mărturia mișcătoare a unei femei al cărei soț a părăsit-o pentru a se “căsători” cu un alt bărbat. Copiii minori au rămas în custodia bărbatului: (detalii)

 

 

Israelul secular: Articolul alăturat comentează niște studii recente care conchid că societatea israelită devine tot mai secularizată în gândire, valori și practici: (detalii)

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button