AFR

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania, Nr. 284, 20 mai 2014

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania
O asociatie pentru familii adevarate si puternice Nr. 284, 20 mai 2014
Noutati
Doi la suta pentru AFR. Termenul pentru depunerea declaratiilor de venit pe 2013 si a formularelor pentru directionarea catre AFR a 2% din impozit este 26 mai. Este bine sa nu amanati pe ultima saptamana. Procedura este simpla si este descrisa aici (link).Ultima saptamana de campanie. Am intrat in ultima saptamana de campanie. Candidati care au votat pentru „familia homosexuala” vin si ne vorbesc la radio despre credinta in Dumnezeu, incercand sa ii amageasca din nou pe romani. Unii alegatori au gasit o modalitate originala de a protesta impotriva acestor politicieni (link). Puteti vedea cine sunt acesti candidati pe pagina AFR dedicata alegerilor (link).Marsul pentru Normalitate 2014. Sambata, 7 iunie, mai multe asociatii organizeaza in Bucuresti editia 2014 a Marsului pentru Normalitate, manifestatie deja traditionala in sprijinul familiei naturale, a bunului simt si impotriva propagandei homosexualitatii.

Belgia, la vale. Dupa ce a legalizat eutanasierea copiilor, Belgia se scufunda si mai mult. Va lua in discutie reducerea varstei minime pentru consimtamantul sexual la 13 ani (articol).

Mafia homosexuala de la Hollywood. Probabil informatia ca Hollywoodul este intr-o buna masura o masina de propaganda homosexuala nu surprinde pe nimeni. Iata ca cineva, localnic, confirma acest lucru (articol).

Incotro se indreapta UE? Concursul Eurovision a fost castigat de un homosexual austriac cu barba deghizat in femeie. Austriecii au iesit in strada in semn de protest pentru aceasta afront national. De ani de zile, acest concurs este o scena de manifestare pentru tot felul de perversi si ciudati (articol).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button