AFR

Buletinul informativ al Alianței Familiilor din România, 16 Decembrie 2014

Noutăți,  16 Decembrie 2014

România – lansare de carte privind avortul: săptămâna trecută a fost publicată în România o carte despre avort dintr-o perspectivă pro-vita: (LINK)

Material Pro Vita Media: Din blogul Larisei Iftime recomandăm articolul „Când libertatea sexuală domină, sănătatea sexuală are de suferit”: (LINK)

Educație sexuală: Vreți educație sexuală în școlile din România? Citiți cu atenție articolul alăturat. Chiar și părinții americani, unii dintre ei liberali și locuind într-un stat liberal, precum Oregon, sunt șocați de ce învață copiii lor la școală. Elevii de 11 ani sunt învățați cum să facă baie împreună (fără deosebire de sex), să încerce pornografia ca formă de stimulare a instinctului sexual, să-și schimbe chiloții între ei, etc. În articol veți vedea și poze concrete ale învățăturilor deocheate date în școli : (LINK)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Homosexual dă  în judecată Biserica Catolică: În Chicago Biserica Catolică a destituit din funcție un angajat al unei biserici după ce el „s-a logodit” cu un bărbat. Cum era de așteptat, homosexualul a dat Biserica în judecată: (LINK)

Avort – cămin pentru studentele însărcinate: Recomandăm un articol despre o femeie care își investește viața să adăpostească studente însărcinate și să prevină avortul: (LINK)

Poziția creștină privind sexualitatea: Un comentariu despre valoarea doctrinei creștine privind sexualitatea: (LINK)

Irlanda – Biserica Catolică și adopțiile: Biserica Catolică din Irlanda încetează să mai presteze servicii de adopții. Refuză să permită adopțiile homosexuale: (LINK)

Decepții homosexuale: Suntem obișnuiți să citim ori să fim informați că procentul populației homosexuale este mare, de până la 20%. Sondajele făcute în ultimii ani însă indică un număr infim de persoane care se declară homosexuale, până la 1.6% în SUA ori Marea Britanie, de exemplu. Ori chiar mai mic, de 1%, în Australia. De unde, atunci, vin exagerările, și cu ce scop? Articolul alăturat explică: (LINK)

 

Trasgenderism – Maine: Născut băiat, la 2 ani părinții l-au făcut fată. În liceu „fetei” i s-a cerut să folosească toaleta profesorilor, nu a băieților. Fata a dat în judecată și a câștigat $75.000 pentru discriminare. Cazul este din statul american Maine: (LINK)

Transgenderism – Marea Britanie: Citiți despre o campanie în Marea Britanie împotriva jucăriilor pentru copii. Motivul este că jucăriile reflectă sexul păpușilor, masculin ori feminin: (LINK)

Studiu despre familie: În Noiembrie institutul american the Heritage Foundation a publicat un studiu despre rolul imens pe care familia și căsătoria tradițională îl au în stabilitatea socială, dezvoltarea economică și transmiterea valorilor de la o generație la alta. Studiul poate fi citit aici: (LINK)

Schisma în Biserica Anglicană: Liderii Bisericii Anglicane au comentat recent că Biserica Anglicană foarte probabil se va rupe în viitorul apropiat, la nivel global, între ramura conservatoare (tradițională) și cea liberală. Motivele sunt două: hirotonirea femeilor ca preoți și căsătoriile homosexuale: (LINK)

Marea Britanie – pedofilie: Cum obișnuim să scriem des, nu trece o săptămână fără ca presa britanică să nu scrie despre un nou caz oribil de pedofilie în Marea Britanie. Aici puteți citi despre cazul unui pedofil pus în închisoare iar apoi eliberat: (LINK)

CIA torturează: Săptămâna trecută presa mondială a scris pe larg despre raportul Senatului American privind practicile de tortură ale CIA. Raportul menționează România, Polonia și Lituania ca fiind țările în care CIA a avut centre de torționare. Raportul îl aflați aici: (LINK)

Eutanasierea copiilor născuți: Citim tot mai mult despre academicieni și medici care promovează eutanasierea copiilor născuți, din motive medicale. O mare problemă pentru ei, însă, este Convenția Internațională Împotriva Discriminării Persoanelor cu Dizabilități care protejează copiii cu dizabilități. Puteți citi aici argumentele care academicienii totuși le propun pentru a-și promova doctrina: (LINK)

Infanticid: Recent a fost depistată o disertație scrisă de un profesor de la Massachusetts Institute of Technology, cel mai prestigios institut de tehnologie din Statele Unite, în care el promovează infanticidul. Ce este neobișnuit privind acest document este că datează din 1999, iar autorul lui este chiar arhitectul lui Obamacare, legea asigurării medicale din America care obligă companiile să plătească asigurări pentru avort pentru femei. Gurile rele afirmă că Obamacare poate fi interpretat să finanțeze și eutanasierea muribunzilor. Autorul numește copiii care ar trebui eutanasiați „marginal children”, adică „copiii de pe margini”: (LINK)

Societatea Anscombe: Universitatea Princeton este una dintre cele mai depravate Universități din Statele Unite, dar și una dintre cele mai prestigioase. Acolo funcționează un grup de studenți creștini care promovează o viziune diferită – aceea a abstinenței, credinței și moralității. Se numește The Anscombe Society. Un articol interesant despre organizația aceasta poate fi citi aici: (LINK)

A abandonat feminismul: Citiți mărturia unei tinere care a abandonat feminismul în favoarea rolului tradițional al femeii: (LINK)

Șapte greșeli ale ateismului: Recomandăm un articol care discută șapte erori doctrinare ale ateismului: (LINK)

Mărturia unui fost homosexual: Recomandăm mărturia unui fost homosexual: (LINK)

Homosexualii pierd în Arkansas: Fayetteville este un orășel din Arkansas cu universitatea cea mai mare din stat. Este și orașul cel mai liberal din stat. În vară, orașul a adoptat o ordonanță de nediscriminare la adresa homosexualilor și a persoanelor transgender. Creștinii orașului s-au mobilizat, au adunat semnături pentru abrogarea ordonanței și săptămâna trecută ordonanță a fost supusă unui referendum. Ordonanța a căzut cu un procentaj de 52 la 48%: (LINK)

 

Homosexualii la ONU: Cu prilejul Zilei Internaționale a Drepturilor Omului, pe 10 Decembrie mai multe grupuri de homosexuali au organizat un simpozion la ONU pentru promovarea drepturilor lor la nivel internațional. Au recunoscut că la nivel internațional progresul este lent, dar promit să fie perseverenți. Obiectivul cel mai important pentru ei în anul 2015 este Irlanda unde în Mai anul viitor va avea loc un referendum pentru legalizare căsătoriilor homosexuale: (LINK)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button