AFR

Buletinul informativ al Alianței Familiilor din România – nr.268, 21 ianuarie 2014

O asociatie pentru familii adevarate si puternice Nr. 268, 21 ian 2014
Noutati

Alegeri europarlamentare. Anul acesta ne putem schimba europarlamentarii. E nevoie? Sa vedem cum au votat actualii europarlamentari romanin infamul Raport Estrela. Asa cum am anuntat, AFR il sustine si va recomanda sa il votati pe domnul Petre Costea, care si-a dovedit viziunea crestina asupra vietii si familiei prin activitatea in cadrul asociatiei noastre (detalii privind votul europarlamentarilor romani pe Raportul Estrela).

Miting anti-avort la Paris. Luand exemplul Spaniei, unde cetatenii se pronunta impotriva “dreptului” de ucidere a copiilor nenascuti, francezii au iesit in strada pentru a afirma dreptul la viata. Dupa estimarile organizatorilor, au fost 40.000 de participanti. Reamintim ca guvernul spaniel a modificat legea avorturilor, limitand accesul la avort si conditiile in care se poate face acesta (detalii).

Candva Marea Britanie – Interzicerea politica a unor terapii. Una dintre strategiile lobbyului homosexual sunt manevrele politice pentru interzicerea consilierii homosexualilor care vor sa abandoneze acest stil de viata. Da, exista homosexuali care vor sa fie hetero si multi dintre ei devin hetero, de-a lungul unui proces terapeutic si/sau religios. Intelegand ca o asemenea schimbare demonstreaza ca homosexualitatea NU este innascuta, activistii si politicienii homosexuali incearca sa interzice ajutorul de specialitate pentru acei oameni. Au facut-o in California si acum vor s-o faca si in Candva Marea Britanie, incalcand dreptul clientului de a cauta si primi consiliere (detalii).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Derive morale in Franta. Guvernarea socialista din Franta pare sa duca tara catre noi adancimi ale depravarii. Actualul presedinte al tarii are o „partenera” (cititi „concubina”) si, pe langa ea, inca 1-2 aventuri amoroase. Nu e de mirare. Franta este condusa in prezent de un om si o mana de politicieni care nu au facut nimic pentru tara lor, din punct de vedere economic, insa au legalizat „casatoriile homosexuale” imediat cum au pus mana pe putere. Aviz amatorilor de socialisme! (detalii)

 

Sursă: Alianța Familiilor din România


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button