poveşti pentru trezit copiii

Alexandra Mihailciuc recomandă „Copilăria. O poveste despre bucurie”. Ajută la tipărirea cărții pe care vrei sa o citești copiilor tăi!

Arhitect, autor de cărți pentru copii și pentru meșteșugari, organizator al multor proiecte de voluntariat, Alexandra Mihailciuc recomandă cartea „Copilăria. O poveste despre bucurie”:

Dragă cititorule,

Forţa poveştilor e uimitoare, mai ales cea a poveştilor bune construite pe un schelet moral trainic, care-ţi pot sări în ajutor încă din primii ani de viaţă.

E important să alegem cu atenţie cărţile pe care le parcurg cei mici. De aceea apreciem apariţia unor poveşti concepute de autori români, care visează curat şi dăruiesc lumii bucurie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Într-o curgere în care subiectele serioase sunt tratate lejer şi ludic, descoperim în cartea citată că avem o amprentă interioară pe care o vom purta permanent cu noi, de aceea e important cum se construieşte în familie şi ce descoperă fiecare zi a acestei copilării în cei care o trăiesc. Copilăria îţi arată omul. În cuvintele lui Antoine de Saint-Exupéry: „De unde sunt eu? Sunt din copilăria mea. Sunt din copilăria mea ca dintr-o ţară.”

Cum toate proiectele de bine se construiesc cu sacrificiu, îţi este cerut şi ţie unul, fii o cărămidă a acestei lumi şi cumpără sau donează pentru strângerea banilor de tipar a acestui proiect editorial atât de necesar în societatea noastră!
Am scris aceste rânduri din credinţa în utilitatea cauzei acum. Iată o pregustare a lumii imaginate:

Acest text este un call-to-action aşa că treaba ta de abia acum începe! Vei găsi mai jos toate datele necesare pentru un gând bun adus celor mici de acum şi din viitor!

De la prețul de 13 lei, cu care va fi pusă în vânzare și cu care se poate achiziționa pe site-ul https://veronicastories.com, editura Life Learning Education a lansat o CAMPANIE PROMOŢIONALĂ!

Pentru ca mesajul cărţii să ajungă la cât mai mulţi copii, cei care achiziționează mai mult de 5 exemplare vor beneficia de o reducere mai mare de 50%:

Pentru o comanda de minimum 5 cărți, o carte poate fi achiziționată cu doar 6 lei (TVA inclus), scriind la adresa: lle.vanzari@gmail.com.

Pentru a citi descrierea cărții de către autoare, vezi anunțul lansării cărții. (https://stiripentruviata.ro/lansarea-cartii-pentru-copii-copilaria-o-poveste-despre-bucurie-autoarea-veronica-iani-va-oferi-celor-mici-cate-o-carte-in-dar/)

Date tehnice carte: dimensiune: 19.5×19.5cm, număr pagini: 48, în întregime color.

Vârste recomandate: se adresează copiilor de 6-10 ani, dar nu numai.

Vă mulţumim pentru susţinere!

Copilăria. O poveste despre bucurie, cea de-a patra carte a colecției Fiecare viață este un dar, scrisă și ilustrată de Veronica Iani, ascunde în spatele unei scriituri captivante susţinută de o ilustraţie veselă, un discurs despre familie şi primii ani din viaţă, cu toată încărcătura şi importanţa lor. În colecție au apărut până acum cărțile: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down” și „Tudor. O poveste despre adopție”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button