avortcontraceptie

Alegeri istorice în SUA în privința dreptului la viață al copiilor nenăscuți. Revista ”The Advocate” a organizației studențești Live Action și clipurile ”Mammosham”

Live Action s-a implicat profund în campania electorală din acest an din SUA, nu în sprijinul unui candidat, ci în sprijinul protecției vieții copiilor nenăscuți. Ultimul număr al revistei pe care Live Action o distribuie în campusurile studențești este dedicat informării despre pozițiile celor doi candidați cu șanse reale, actualul președinte Barack Obama și guvernatorul statului Massachusetts, Mitt Romney,  în privința vieții copiilor nenăscuți.


Live Action, condusă de Lila Rose, este organizația care a lansat două videoclipuri celebre despre un mit fals al discuțiilor între susținătorii avortului și susținătorii vieții copilului nenăscut. Este vorba despre faptul că cel mai important lanț de clinici în care se fac avorturi, deținut de Planned Parenthood, se preocupă de sănătatea femeilor, oferind între analizele sale și mamografii. Primul clip prezintă afirmația CEO Planned Parenthood, Cecile Richards, din primăvară, iar cel de-al doilea afirmația președintelui Obama, din a doua confruntare televizată cu Mitt Romney. Realitatea, confirmată inclusiv de Departament of Health and Human Services, este că nici o clinică a Planned Parenthood nu deține aparatura necesară mamografiilor, dar cele 12 milioane de dolari investite de către Planned Parenthood în campania electorală a președintelui Obama se pare că atârnă mai greudecât adevărul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Minciuna nu este însă ceva nou pentru susținătorii avortului, ci se află chiar la rădăcina acestei mișcări care neagă viața copilului în cele nouă luni în care acesta se află în pântecele mamei sale. În diferite forme, minciuna însoțește mișcarea pro avort în toate manifestările ei. Nu este de mirare că Dr. Borbala Koo, medic ginecolog și directoare executivă a SECS – Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală, organizație afiliată la Federația Internațională Planned Parenthood, este una dintre cele mai puternice voci care se împotrivesc introducerii în România a consilierii femeilor aflate în criză de sarcină, deși există atâtea mărturiicare atestă drama datorată lipsei de sprijin pe care o trăiesc unele dintre ele.

Mammosham Partea I: Planned Parenthood CEO Caught Making False Mammogram Claim


Mammosham Partea a II-a:  „I have no idea why he would say that!”


Proiectul de lege privind înființarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU interzice avortul, ci sprijină femeia, copilul și familia!

Citițaici textul proiectului.

Susțineți acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziție publică în această privință.

Cei care doresc să traducă din limba engleză mărturii ale femeilor care au trecut prin criza de sarcină sunt rugați să scrie un mail la adresa blog.stefania1@gmail.com. Dacă ați trecut printr-o situație similară cu cele prezentate până acum și puteți da mărturie despre acest fapt scrieți-ne pe aceeași adresă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button