familievalorile familiei

Al nouălea copil s-a născut în familia lui Philip Rivers, vedetă a fotbalului american

Philip Rivers, jucător al echipei de fotbal american Los Angeles Chargers, a sărbătorit venirea pe lume a fetiței sale, Anna. Evenimentul a fost celebrat de întreaga echipă pe contul oficial de Twitter al acesteia.

Anna este cel de-al nouălea copil familiei. Philip Rivers și Tiffany s-au cunoscut în liceu, iar în 2001 s-au căsătorit. Ei mai au împreună opt copii (foto sus): șase fiice, pe nume Halle, Grace, Caroline, Rebecca, Sarah Catherine și Clare, precum și doi băieți, Gunner și Peter.

Când echipa lui s-a mutat din San Diego la Los Angeles, Rivers a refuzat să își mute familia în marele oraș.  În schimb, și-a comandat un autovehicul adaptat care îi permite să lucreze în timp ce petrece timp și cu copiii săi.

„Cele mai importante lucruri din viața mea sunt timpul petrecut cu familia și această echipă de fotbal”, a declarat Rivers pentru San Diego Tribune. „Nu aveam de gând să sacrific pe nici unul dintre ele.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Eforturile sale de a fi un tată devotat sunt lăudate și de copii de săi. „El vrea întotdeauna să fie cu noi”, a spus Gunner, fiul lui în vârstă de 10 ani. „Ori de câte ori este acasă, se joacă cu noi și este mereu alături de noi. Ori de câte ori ieșim, mergem în tot felul de locuri. E cool. E mereu alături de noi.”

Rivers, care are convingeri profunde pro-viață, a susținut și copiii orfani prin Fundația Rivers of Hope. „Dumnezeu ne-a condus spre această lucrare”, a spus el într-un interviu acordat revistei Celebrate Life. „Amândoi am știut că vrem să facem ceva cu acești copii, suntem pro-viață. ”

După ce fundația și-a încetat activitatea, el a continuat să sprijine adopția de copii pe alte căi și să mărturisească despre valoarea vieții.

„Dacă îi putem obține unui copil o familie pentru totdeauna, merită”, a spus el într-un interviu. „Fiecare viață este prețioasă. Chiar și viața copiilor nenăscuți care sunt nedoriți. Fundația noastră extinde cultura vieții și la susținerea centrelor de criză de sarcină. Avem misiunea de a proteja și viața copiilor abandonați, dar și pe a copiilor nenăscuți nedoriți. Lucrurile se leagă între ele.”

Sursa: Live Action


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button