opinii

Adrian Papahagi: „ Mi-aș dori o Uniune Europeană conservatoare moral”

de Adrian Papahagi, Facebook

„Personal, mi-aș dori o Uniune Europeană, revenită la valorile lui Adenauer, Schuman și De Gasperi, conservatoare moral, liberală economic, creștin-socială, nu socialistă, atlantistă, nu antiamericană. 
O UE care să înțeleagă că avorturi + imigrație musulmană = sinucidere, nu salvare. 
O UE care să înceteze să promoveze ura de sine, distrugerea familiilor, depravarea morală, imigrația masivă dinspre culturi incompatibile cu a noastră sau chiar ostile, socialismul asistențialist și ingineriile sociale agresive.

Mi-aș dori ca lumea liberă, de la Constanța la Los Angeles să fie din nou pe aceeași pagină, ca NATO și UE să se întărească pe baza valorilor comune ale lumii iudeo-creștine și împreună să poată asigura echilibrul lumii. 
Dar ce contează ce mi-aș dori eu? ”

Citește mai multe opinii de Adrian Papahagi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button