adolescenţitrafic de persoane

ADN-ul Alexandrei era într-un singur dinte. Expert: Se pot planta probe, „am o literatură vastă de specialitate”

Luni, la sediul IGPR, au avut loc noi audieri în cazul Caracal. Avocații familiilor Măceșanu și Melencu au vrut să știe dacă din resturile găsite în curtea lui Gheorghe Dincă se poate reconstitui antropologic întregul schelet. Parchetul General a deschis un dosar pentru favorizarea inculpatului Dincă, imediat după plângerea depusă de familia Măceșanu.

La audiere, experții INML au spus că toate probele din butoi au fost puse laolaltă, iar ADN -ul a fost extras doar dintr-o probă. Cu alte cuvinte, deși anchetatorii au găsit mai mulți dinți, INML ar fi extras ADN dintr-un singur dinte, dar a încadrat toate probele ca aparținând Alexandrei.

Întrebat de un procuror dacă ar fi fost posibil ca probele ADN să fi fost „plantate” acolo, un expert a confirmat că este posibil, explicând: „ Știți, nu mi s-a întâmplat dar am citit, am o literatură vastă de specialitate”. Expertul a dat exemple și cazuri concrete în care aceasta chiar s-a întâmplat, spune avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, citat de Stiripesurse.ro.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button