avort

Actrița Patricia Heaton condamnă Partidul Democrat din SUA pentru platforma sa barbară în ceea ce privește avortul

de Redacția Stiripentruviata.ro

Actrița americană Patricia Heaton a denunțat pe Twitter „barbaria” platformei Partidului Democrat din SUA: avort din orice motiv și în orice stadiu al sarcinii, până în a noua lună: „Nu-i înțeleg pe unii oameni pro-viață care vor să știe dacă ar fi primiți în Partidul Democrat. De ce și-ar dori o persoană civilizată să gireze prin adeziunea sa o platformă barbară, care promovează avortul din orice motiv, finanțat din bani publici și legal până în a noua lună de sarcină?”, a scris ea.

În SUA, candidații în alegerile interne din Partidului Democrat susțin, mai mult sau mai puțin explicit, avortul pe toată perioada sarcinii. Unii dintre ei susțin chiar și uciderea copiilor care supraviețuiesc unui avort și practic sunt vii pe masa ginecologică. Patricia Heaton a reacționat la faptul că, într-o emisiune televizată, Pete Buttigieg, candidat democrat pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, a evitat să spună tranșant dacă este sau nu în favoarea uciderii copilului imediat după naștere dacă acesta a supraviețuit unui avort.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button