avort

FOTO: Activiștii pro-viață au plantat în jurul parlamentului canadian 100.000 de stegulețe pentru nenăscuți

flags1

LifeSiteNews.com, 2 octombrie 2014

În ultima zi a lunii septembrie, peluza din jurul Parlamentului Canadian, preț de 400 de metri de-a lungul Străzii Wellington din Ottawa, s-a umplut de stegulețe roz, pentru fete, și albastre, pentru băieți. Acțiunea se va repeta și în alte capitale ale provinciilor canadiene.

flags2

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

flags3

Activiștii de la organizația We Need a Law, care promovează nevoia de o lege care să protejeze copiii nenăscuți de avort, au pus stegulețele la prima oră a dimineții și le-au strâns la căderea serii.

Flags-2

Flags4

Numărul stegulețelor, de 100.000, a echivalat cu numărul aproximativ de avorturi care au loc anual în Canada.

flags5

flags-07

flags8

Conform activiștilor, reacțiile publicului au fost „preponderent pozitive”. Manifestația a vizat și încurajarea celor care împărtășesc vederile organizației de a rămâne fermi pe poziții și a-și păstra și apăra opiniile în favoarea vieții.

Flags6_

Foto: We Need Law, Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button