Marxism culturalsexualitatestudii şi cercetări ştiinţificetransexualitate

Activiștii cer transgenderism cu forța

Un sondaj realizat în America la comanda activiștilor pro-transgenderi arată că persoanele transgender sunt respinse sexual de aproximativ 97 la sută dintre heterosexuali și de majoritatea homosexualilor și lesbienelor, scrie breitbart.com.

„De ce ar trebui ca persoanele trangender să fie tratate diferit și respinse de alte persoane?”, se spune în studiul din America, intitulat „Excluderea persoanelor transgender din cercul întâlnirilor romantice”. Studiul susține că:

„Alegerea unui partener, pentru o relație romantică, este adesea trecută cu vederea, generând o problemă de preferință personală … [dar] transmisoginia este simptomatică ordinii actuale de gen și demonstrează rolul continuu al relațiilor în conturarea realităților trăite”.

Într-o societate echitabilă, declară autorii, bărbații care se prezintă ca femei transsexuale nu ar trebui să se confrunte cu niciun obstacol neobișnuit pentru avea relații cu bărbați sau femei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Intervenția guvernului este necesară, susțin autorii sondajului, deoarece, după chestionarea a 956 de persoane în cadrul acestui studiu, a rezultat că persoanele transgender sunt neatractive din punct de vedere sexual.

Bărbații transgender care încearcă să fie femei se confruntă cu respingerea sexuală, în procent de 71 la sută printre lesbiene, și de 97,3 la sută printre bărbați, indică studiul.

Autorii sondajului nu îndeamnă numărul mic de persoane transgenderi să caute alte opțiuni, cum ar fi acceptarea unei identități homosexuale sau lesbiene. În schimb, autorii folosesc situația americanilor transgenderi pentru a impune transformarea relațiilor sexuale și umane, cu sprijinul guvernului SUA.

Progresiștii consideră că această revoluție sexuală este posibilă, deoarece, spun ei, preferințele sexuale sunt doar un „construct social”, care poate fi demolat și reconstruit de către guvern. „Clasificarea sexuală nu este nici naturală, nici universală, ci mai degrabă specifică din punct de vedere istoric și cultural, iar orientarea sexuală este descrisă mai curând ca fiind fluidă”, spun autorii, Karen L. Blair, și Rhea Ashley Hoskin.

Sursă: activenews.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button