avortMarşul pentru Viaţă

Abby Johnson la Marșul pentru viață de la Ottawa: „Nu mai spuneți că veți combate avortul doar prin rugăciune. Rugați-vă și faceți și ceva concret între timp”

La National March for Life de la Ottawa, Canada, pe 9 mai 2019, a participat și americana Abby Johnson, fostă directoare de clinică de avort devenită activistă pro-viață și mamă a opt copii (din care unul e „pe drum”). Filmul Unplanned se bazează pe povestea ei de viață.

Abby Johnson a spus, în aplauzele și ovațiile canadienilor prezenți la marș:

„În Canada am învățat ceva: sunteți cel mai politicos popor. Dar trebuie să încetați să mai fiți așa. Miza este viața. Copiii sunt uciși prin dezmembrare în pântecele mamelor lor. Nu este nimic politicos în legătură cu avortul și a venit timpul să nu ne mai intimidăm de mass-media și politicienii progresiști. (…)

Și a venit vremea să nu mai stăm ascunși în biserici. Avem nevoie de o transformare spirituală în Canada, iar aceasta trebuie să înceapă în biserică. Întrebarea mea către clerici azi este: De ce anume vă este teamă? Așteptăm să vă auzim vocile predicând din amvon, așteptăm să deveniți lideri în această chestiune.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu vom putea combate avortul pe holurile Parlamentului. Îl vom combate doar atunci când fiecare dintre noi va ridica vocea și va spune: «Destul! Nu mai vrem moarte și rău. Nu mai vrem să lăsăm să se petreacă așa ceva sub ochii noștri».

E timpul să ne eliberăm de teama care ne încătușează. La naiba cu repercusiunile! E timpul să vorbim și să acționăm. Nu-mi mai spuneți că veți combate avortul doar prin rugăciune. Rugați-vă și faceți și ceva concret între timp.”

Marșul pentru viață de la Ottawa: „Lumea are nevoie de mai mulți canadieni!” (VIDEO)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button