Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață de la Ottawa: „Lumea are nevoie de mai mulți canadieni!” (VIDEO)

Pe 9 mai 2019, în fața Parlamentului Canadian, a avut loc National March for Life, Marșul pentru viață de la Ottawa, Canada. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de când în Canada s-a legiferat avortul la cerere și finanțat din bani publici. În Canada 100.000 de copii pe an nu apucă să vadă lumina zilei. Organizatorii estimează că 4 milioane de canadieni s-au pierdut în total prin avort până acum și își propun să conștientizeze societatea că țara lor și lumea are nevoie de toți canadienii care urmează să se nască.

Marșul pentru viață de la Ottawa este la a 21-a ediție și este organizat de Campaign Life Coalition. La fel ca și în România, marșul se organizează și în alte provincii canadiene. În Steinbach, provincia Manitoba, marșul va avea loc pe 1 iunie 2019.

VIDEO. Marșul pentru viață de la Ottawa


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button