Marxism cultural

Daniel Uncu, jurnalist: „A încerca să crești natalitatea în propria țară merită o înjurătură pe măsură din partea establishmentului neomarxist european”

Daniel Uncu, jurnalist, preia și comentează, pe profilul personal de Facebook, o știre semnalată de un alt utilizator, Ștefan Moroșan


La o reuniune a ministrilor de interne, Matteo Salvini a reactionat la ideea formulata de ministrul luxemburghez, Jean Asselborn, care a sustinut ca Europa imbatraneste si are nevoie de imigratie.

Salvini a spus:

Am o perspectiva complet diferita. Ma gandesc ca fac parte din guvern si sunt platit de concetatenii mei pentru a-i ajuta pe tinerii nostri sa-si intemeieze o familie si sa faca copii si nu ca sa-i inlocuiesc cu tineri africani. In Italia simtim nevoia sa-i ajutam pe copiii nostri sa faca copii si nu sa aducem noi sclavi pentru a le inlocui copiii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dupa ce Jean Asselborn a strigat:

Dar asta-i un abuz,

Matteo Salvini a continuat:

Daca in Luxemburg aveti nevoie de imigratie, eu prefer sa pastrez Italia pentru italieni si acestia sa reinceapa sa faca copii.

Jean Asselborn i-a replicat lui Salvini, conformandu-se noilor valori europene, cu o injuratura – via Stefan Morosan

INCREDIBIL UNDE S-A AJUNS! HALUCINANT SI REVOLTATOR!

A incerca sa cresti natalitatea in propria tara prin politici publice adecvate, in loc sa aduci migranti musulmani care sa se ocupe de asta … merita o injuratura pe masura din partea establishmentului neomarxist european. Suntem in plin Kafka!

Sursa informațiilor este aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button