libertate de conștiință

A făcut 1200 de avorturi iar acum face parte din mișcarea pro-life: „Pot vedea în mod clar cum avortul îi afectează pe toți cei care au legătură cu copilul avortat. Regret că am efectuat avorturi”

Dr. Anthony Levatino a practicat obstetrică și ginecologie încă din 1980. În prima parte a carierei sale, Dr. Levatino a efectuat peste 1.200 de avorturi.

Evenimentele din viața lui l-au determinat să-și schimbe percepția privind dreptul la viață al fiecărui copi. Acum face parte din mișcarea pro-viață și regretă fiecare avort pe care l-a făcut.

„Am inceput să fac avorturi din 1977 în New York, încă din timpul rezidențiatului. Am absolvit în 1980 și am intrat în practică privată, mai întâi în Florida și mai târziu în New York. În cinci ani, am efectuat 1200 de avorturi.

În această perioadă, soția mea și cu mine am aflat că nu puteam concepe un copil al nostru, așa că am început să căutăm un copil de adoptat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În cele din urmă am reușit să adoptăm o fetiță. Am numit-o Heather, iar câțiva ani mai târziu, soția mea a dat naștere fiului nostru.

Fiica mea, Heather, a fost lovită de o mașină în fața casei noastre. A murit în brațele mele, în ambulanța pe drum spre spital. Am mai făcut câteva avorturi, dar a fost prea greu să continui.

Când vă pierdeți copilul, viața este foarte diferită. Totul se schimbă. Deodată, ideea vieții unei persoane devine foarte reală. Nu mai este un curs de embriologie. Nu sunt doar câteva sute de dolari. Este copilul tău pe care l-ai îngropat. Nici nu m-am mai putut gândi la un avort. În nici un caz. Am oprit efectuarea avorturilor.

M-am implicat în mișcarea pro-viață și asta m-a ajutat să vindec și să găsesc iertarea. Ce poți să faci pentru cei 1200 de morți?

În calitate de medic avorționist, eram la epicentrul cutremurului, dar de când am încetat să mai avortez și m-am implicat în eforturile pro-viață, pot vedea în mod clar cum avortul îi afectează pe toți cei care au legătură cu copilul avortat. Regret că am efectuat avorturi.”

Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button