avort

62 de femei care au fost infectate cu virusul Hepatitei C la un centru de avort târziu din Australia au câștigat 13,75 milioane de dolari

James_Peters_australia-240x160
James Latham Peters

LifeSiteNews.com, 5 iunie 2014

62 de femei care au fost infectate cu virusul Hepatitei C la un centru de avort târziu din Australia au câștigat 13,75 milioane de dolari după ce au dat în judecată pe cei responsabili.

Centrul Croydon Day Surgery, singurul din statul Victoria care face avorturi târzii, a preferat să îl păstreze ca angajat pe anestezistul care le-a infectat, James Latham Peters, cu știrea Australian Health Practitioner Regulation Authority, deoarece era foarte profitabil pentru clinică.

Aici se fac avorturi foarte târzii, pe care nici un alt centru nu le face.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Anestezistul era dependent de droguri, avea Hepatită C, a fost condamnat în trecut pentru fraudă și pornografie infantilă, toate acestea fiind cunoscute de către clinică de multă vreme.

El a fost condamnat la 14 ani închisoare.

******************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button