avort

Revenirea miraculoasă la viață a bebelușului declarat mort la naștere, după ce acesta a fost ținut la piept de mama sa timp de două ore

În Australia, un bebeluș născut prematur împreună cu sora lui geamănă în a 27-a săptămână a sarcinii, cântărind doar 900 de grame, a fost declarat decedat după ce, timp de 20 de minute, personalul medical a încercat să-l readucă la viață, dar fără success. Jamie Ogg, acum în vârstă de 3 ani, este în viață doar datorită dragostei nemuritoare a mamei sale.

Conform cotidianului DailyMail, când Jaime a fost declarat mort, doctorul l-a dat mamei sale, Kate, pentru a-și lua rămas bun de la el. Kate l-a luat pe Jamie în brațe și, cu lacrimi în ochi, și-a mângâiat băiețelul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ea și soțul ei i-au vorbit, spunându-i cum îl cheamă și că are o surioară. Ea i-a mai spus și despre lucrurile pe care dorea să le facă împreună cu el de-a lungul vieții lui. Kate și-a ținut fiul lipit de pieptul ei. Uneori, bebelușul icnea –un reflex despre care doctorii au spus că este normal după deces.

Dar Kate l-a ținut așa timp de două ore, legănându-l și vorbindu-i, și încet, ea a văzut cum copilașul începe să dea semne de viață.

Văzând că Jamie a început să tragă aer în piept din ce în ce mai des, Kate a pus puțin lapte de la sân pe degetul ei și i-a dat să bea. Bebelușul a băut laptele și apoi a deschis ochii. Uluiți, medicii au rămas lângă pat, nevenindu-le să creadă. A fost un miracol ce se datorează în întregime credinței unei mame iubitoare care, deși nu avea nici un motiv să creadă că fiul ei va reveni la viață, i-a arătat totuși toată dragostea sa.

Jamie a fost binecuvântat să aibă o mamă ca și Kate, ce nu a renunțat la el chiar și atunci când doctorii au declarat supraviețuirea sa imposibilă. Din păcate, multor copii nenăscuți ce sunt diagnosticați (uneori incorect) cu anomalii genetice sau cromozomiale nu li se dă șansa de a lupta pentru viață și de a se bucura de dragostea și grija părinților lor. În schimb, ei sunt avortați.

Dacă vom răspândi în lume poveștile unor asemenea miracole, cum este cel al lui Jamie, poate că mai mulți părinți vor fi încurajați să le dea micuților lor șansa de a supraviețui și de a avea o viață lungă și sănătoasă.

De Lauren Enriquez, 31 mai 2013
Traducere: Maria Chiribeș 
Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button