familie

6 superstaruri care provin din familii numeroase: Câți frați au avut Céline Dion, Mel Gibson, Mark Wahlberg, James Caviezel, Dolly Parton și Chris O’Donnell

Oare succesul acestor vedete se datorează faptului că au crescut împreună cu mulți frați, învățând astfel în mod natural comunicarea, comuniunea și colaborarea? Iată cinci superstaruri care au povestit despre familiile lor numeroase, familii care fie i-au pus pe calea celebrității, fie au adunat în jurul lor întregul trib, ca să-i țină cu picioarele pe pământ.

Céline Dion, cea mai mică din 14 frați

Când mama ei a împlinit 90 de ani, cântăreața, care de obicei vorbește foarte puțin despre viața privată, a postat pe Instagram o fotografie cu familia sa numeroasă (foto sus), însoțită de comentariul:

Ce privilegiu să te avem cu toții încă alături… Te iubim!

Mesajul se referă la mama Célinei, care a fost la un pas să-și avorteze ultimul copil, pe Céline, dar s-a răzgândit după ce a vorbit cu un preot catolic.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dolly Parton, a patra din 12 frați

Vedeta muzicii country din SUA este o familistă convinsă, ca toți sudiștii. Ea declară: „Famlia mea se regăsește în tot ceea ce fac. Îmi place mult și îmi asum acest lucru”.

Mel Gibson, al șaselea din 11 frați

Sora lui a fost cea care l-a pus pe făgașul actoriei, înscriindu-l la o școală de teatru și astfel „indicându-i direcția”.

Mark Wahlberg, cel mai mic din 9 frați

Fostul „băiat rău” de la Hollywood recunoaște eforturile făcute de părinți pentru a crește o familie numeroasă: „Erau oameni obișnuiți și-și petreceau timpul încercând să ne pună cât mai multă mâncare pe masă”.

Chris O’Donnell, cel mai mic din 7 frați

Fiind cel mai mic dintre cei mici, mama nu-l scotea din „iubire scumpă”. Acum, când are și el cinci copii, își amintește: „Am avut o experiență minunată ca cel mai mic din șapte frați, deoarece fiecare dintre frații și surorile mele m-au influențat într-un fel sau altul”.

Jim Caviezel, cel mai mare din 5 frați

Mama lui imigrase în SUA din Irlanda, iar toți cei cinci frați au fost pasionați de baschet. În familie toți își păstrau capul pe umeri și picioarele pe pământ, văzând actoria ca un fel de „pălăvrăgeală”.

Sursa: Aleteia


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button