familie

18-21 septembrie 2017. Săptămâna familiei la Iași. Dezbatere: Complementaritatea rolurilor în familie

Pe data de 21 septembrie 2017, ora 17:30, are loc la Ateneul din Iași, sala Galerii, dezbaterea Complementaritatea rolurilor în familie.

Evenimentul este organizat de Asociația Familiilor Tinere Iași în parteneriat cu Asociația Prorelis, Asociația Art Civica și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.

La dezbatere vor participa Prof. Dr. Anca Doina Ciubotaru – Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Pr. Dr. Constantin Sturzu, preot paroh la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” – Talpalari, Iași, Lect. Univ. Dr. Constantin Bogdan Neculau – Universitatea „Alexandru Iona Cuza”, din Iași și Simona Budăi, Supervizor în Departamentul Managementul de caz din cadrul DGASPC Iași. Întâlnirea își propune să pună în discuție probleme reale ale familiei și, totodată, să identifice soluții teoretice și practice prin mijloace de colaborare interintituțională.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asumarea și gestionarea rolurilor în familie reprezintă un subiect de maxim interes în mod special pentru familiile tinere. Invitații vor discuta despre ce înseamnă să fii mamă, să fii tată, să întemeiezi o familie mai ales în contextul în care în societatea noastră există o deficiență în ceea ce privește educația pentru familie.

Participarea la dezbatere este gratuită, dar se face pe bază de invitație (inclusiv pentru mass-media). Detalii despre obținerea accesului la eveniment puteți găsi pe pagina de facebook  a Asociației Familiilor Tinere Iasi (www.facebook.com/familiiletinere).

Persoană de contact:
Prof. Fulvia Horobeț
0721 537 316
F_horobet@yahoo.com


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button