Hollywood: Nikki Reed din serialul Twilight şi Ian Somerhalder din Vampire Diaries îşi celebrează pe net bucuria de a fi părinţii unui copil nenăscut pe care abia aşteaptă să-l cunoască

nikki si ian

DailyWire, 9 mai 2017

Actriţa Nikki Reed din serialul Twilight şi Ian Somerhalder din Vampire Diaries au postat pe  reţeaua de socializare Instagram un mesaj de dragoste pentru copilul lor nenăscut. Ei anunţă vestea cea mare că Nikki e gravidă folosind o fotografie în care Ian îi sărută acesteia pântecele gravid.

Mesajul prorpiu-zis postat pe net sună astfel:

Salut, micuţule! Te cunosc doar pentru că te simt. Cum e posibil să iubeşti deja atât de mult pe  cineva? Tot ce ştiu cu siguranţă este că e cel mai puternic sentiment pe care l-am avut vreodată. Împărţim acelaşi corp de ceva vreme şi deja am trecut prin multe împreună. Abia aşteptăm să facem cunoştinţă cu tine… Cu dragoste, Părinţii tăi

Tatăl spune că „nu a mai simţit niciodată ceva atât de puternic şi de frumos” ca această sarcină.

Nu mă pot gândi la nimic mai entuziasmant decât noul capitol care se deschide şi am vrut să aflaţi întâi despre aceasta. Este cea mai specială perioadă din viaţa noastră şi am vrut să o păstrăm cât de mult s-a putut doar pentru noi trei, ca să ne bucurăm de timpul petrecut împreună şi de micuţul care creşte atât de repete…pentru că asta fac [copiii] în aceste clipe, cresc foarte repede.

Deşi nu joacă în cele mai senine filme, cuplul acesta este în contrast puternic cu restul entuziaştilor avortului de la Hollywood. Dar mai sunt şi alte vedete pro-viaţă: Patricia Heaton, Mel Gibson, Jack Nicholson.

 

No comments yet.

Lasă un răspuns