valorile familiei

Hollywood: Nikki Reed din serialul Twilight și Ian Somerhalder din Vampire Diaries își celebrează pe net bucuria de a fi părinții unui copil nenăscut pe care abia așteaptă să-l cunoască

nikki si ian

DailyWire, 9 mai 2017

Actrița Nikki Reed din serialul Twilight și Ian Somerhalder din Vampire Diaries au postat pe  rețeaua de socializare Instagram un mesaj de dragoste pentru copilul lor nenăscut. Ei anunță vestea cea mare că Nikki e gravidă folosind o fotografie în care Ian îi sărută acesteia pântecele gravid.

Mesajul prorpiu-zis postat pe net sună astfel:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Salut, micuțule! Te cunosc doar pentru că te simt. Cum e posibil să iubești deja atât de mult pe  cineva? Tot ce știu cu siguranță este că e cel mai puternic sentiment pe care l-am avut vreodată. Împărțim același corp de ceva vreme și deja am trecut prin multe împreună. Abia așteptăm să facem cunoștință cu tine… Cu dragoste, Părinții tăi

Tatăl spune că „nu a mai simțit niciodată ceva atât de puternic și de frumos” ca această sarcină.

Nu mă pot gândi la nimic mai entuziasmant decât noul capitol care se deschide și am vrut să aflați întâi despre aceasta. Este cea mai specială perioadă din viața noastră și am vrut să o păstrăm cât de mult s-a putut doar pentru noi trei, ca să ne bucurăm de timpul petrecut împreună și de micuțul care crește atât de repete…pentru că asta fac [copiii] în aceste clipe, cresc foarte repede.

Deși nu joacă în cele mai senine filme, cuplul acesta este în contrast puternic cu restul entuziaștilor avortului de la Hollywood. Dar mai sunt și alte vedete pro-viață: Patricia Heaton, Mel Gibson, Jack Nicholson.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button