homosexualitate

„Gender” – o amenințare ascunsă la adresa familiei și a societății? EVENIMENT: Lansarea cărții „Revoluția sexuală globală. Distrugerea libertății în numele libertății”, de Gabriele Kuby (Germania)

 

EVENIMENT: LANSAREA ÎN ROMÂNIA A CĂRȚII

„REVOLUȚIA SEXUALĂ GLOBALĂ. DISTRUGEREA LIBERTĂȚII ÎN NUMELE LIBERTĂȚII”

de Gabriele Kuby (Germania)

+ serie de conferințe publice pe tema

„Gender” – o amenințare ascunsă la adresa familiei și a societății?

Între 3 și 6 noiembrie, în 4 orașe ale României (București, Bacău, Iași și Constanța) va avea loc lansarea cărții Revoluția sexuală globală. Distrugerea libertății în numele libertății. Publicată recent de Editura Sapientia din Iași, cartea este scrisă de Gabriele Kuby, sociolog și expert în gender, și a fost tradusă din germană în limba română de dr. biol. Alexandru Ș. Bologa. La acest eveniment va fi prezentă și autoarea, care va susține în fiecare din cele 4 locații conferințe pe tema: „Gender: o amenințare ascunsă la adresa familiei și a societății?” Evenimentul este organizat în colaborare de Arhiepiscopia Romano-Catolică de București, Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universității Din București, Asociația „Pro Vita”, filiala București și Editura Sapientia a Institutului Teologic Romano-Catolic din Iași. Intrarea este liberă.

UNDE ȘI CÂND?

CONSTANȚA: Luni, 3 noiembrie 2014, ora 18,00
Aula Magna „Prof. univ. dr. Adrian Rădulescu”, Universitatea Ovidius din Constanța – Bd. Mamaia, nr. 124

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

IAȘI: Marți, 4 noiembrie 2014, ora 19,30
Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Maria Regină” din Iași, Bd. Ștefan cel Mare, nr. 26

BACĂU: Miercuri, 5 noiembrie 2014, ora 19,00
Biserica Romano-Catolică „Sfinții Petru și Paul”, Str. Ana Ipătescu 2A

BUCUREȘTI: Joi, 6 noiembrie 2014, ora 19,15
Aula Magna a Facultății de Teologie Romano-Catolică a Universității din București, Str. General Berthelot, nr. 19

CE ESTE „GENDER”?

Cuvântul „Gender” apare tot mai des în discuțiile publice. Deși de câțiva ani este folosit ca instrument strategic al politicii U.E. și între timp devine disciplină de studiu la tot mai multe universități, majoritatea oamenilor nu cunosc importanța acestui nou termen. Chiar dintre politicieni numai cca 10% știu că în spatele lui „Gender” se ascunde altceva decât egalitatea dintre bărbat și femeie.

Pentru a informa despre acest subiect la fața locului, Editura „Sapientia” a invitat-o pe cunoscuta sociologă și autoare de carte Gabriele Kuby să țină o serie de conferințe în mai multe orașe din România. Astfel, luni, 3 noiembrie, va fi la Constanța, marți, 4 noiembrie, la Iași, miercuri, 5 noiembrie, la Bacău și joi, 6 noiembrie, la București.

Dna Gabriele Kuby va căuta să lumineze fundalurile și efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară și inteligibilă. Sub titlul „Gender – o amenințare ascunsă la adresa familiei și a societății?”, experta în gender va vorbi despre cum se aplică acest program într-un mod cât mai disimulat și de la cel mai înalt nivel și ce modificări grave sunt de așteptat pentru fiecare personal, pentru copii și familii și, în cele din urmă, pentru întreaga societate.

Evenimentul se adresează fiecăruia, dar îndeosebi părinților, adulților și tinerilor, chiar și fără cunoștințe prealabile asupra subiectului. După conferință există posibilitatea de a adresa întrebări referentei.

GABRIELE KUBY s-a născut în 1944 la Konstanz. A studiat sociologia la Berlin și Konstanz. După căutări îndelungate pe căile spiritului epocii, în 1977 a aderat la Biserica Catolică. Prin activitatea sa publicistică și prin conferințele pe care le ține arată impasurile în care se află societatea modernă și arată că ieșirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creștine. Este mamă a trei copii.

În 2006 a publicat cartea Die Gender-Revolution – Relativismus in Aktion (Revoluția gender – Relativismul în acțiune), prima analiză critică a acestei ideologii noi. Cartea „Revoluția sexuală globală” documentează punerea în aplicare globală a genderism-ului. Cartea a fost tradusă până în primăvara anului 2014 în limbile poloneză, ungară, croată, slovacă și cehă, iar acum este prezentată și în limba română.

Au scris despre cartea „Revoluția sexuală. Distrugerea libertății în numele libertății”:

Papa Benedict al XVI-lea: „Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului”.

Prof. Edith Düsing, profesor de Istoria Filosofiei și a Culturii: „Am citit cartea cu sufletul la gură și șocat mental”.

Katrin Krips-Schmidt, Die Tagespost (6.10.2012): „O dată cu apariția cărții nimeni nu mai poate spune: despre aceasta nu am știut nimic – despre o revoluție care ar vrea să însemne libertate și, de fapt, nu înseamnă altceva decât dictatură”.

Prof. Harald Seubert, profesor de Filosofie și Teologie: „Gabriele Kuby atestă puterea demnității umane în lumina dreptului natural și a chipului lui Dumnezeu atât de convingător, strălucitor și nou, precum rar se întâlnește, de altfel”.

De aceeași autoare au mai apărut, la Editura „Sapientia”:
– Gender. O ideologie nouă distruge familia;
– Etatizarea educației. Pe calea către noul om gender

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button