Marşul pentru Viaţă

FOTO: Sute de mii de americani la Marșul pentru Viață de la Washington, DC. Vezi MESAJELE lor

Vineri, 19 ianuarie 2017, a avut loc a 45-a ediție a Marșului pentru Viață de la Washington, DC, despre care organizatorii spun că este cea mai mare mișcare pentru drepturile omului din lume. Anul acesta, tema marșului a fost „Dragostea Salvează Vieți”.

Marșul pentru Viață de la Washington, DC promovează dreptul la viață al copiilor nenăscuți, fiind organizat anual în preajma zilei de 22 ianuarie, când, în 1973, Curtea Supremă SUA a dat o decizie care a legalizat avortul la cerere din orice motiv, pe întreg teritoriul SUA și până în ultimul trimestru de sarcină.

Students for Life of America a făcut publice o serie de imagini impresionante atât datorită numărului de participanți, cât și datorită mesajelor promovate de aceștia.

Filmare aeriană cu Marșul pentru Viață 2018 de la Washington, DC – „Dragostea Salvează Vieți”

LIVE stream cu discursurile de pe scena Marșul pentru Viață 2018 de la Washington, DC, inclusiv intervenția în direct de la Casa Albă a Președintelui Trump

FOTO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button