Clinică elveţiană eutanasiază o femeie în vârstă pe motiv că şi-a pierdut frumuseţea

Oriella Cazzanello

de Wesley J. Smith

Cultura morţii este deja de neoprit. O bătrână din Italia a plătit clinicii elveţiene Dignitas 10.000 de euro pentru a-i curma viaţa, deoarece „era nefericită că-şi pierduse frumuseţea”.

Clinica de eutanasiere din Basel a primit-o pe Oriella Cazzanello, în vârstă de 85 de ani, care avea o stare bună de sănătate fizică şi psihică, şi i-a îndeplinit dorinţa de a fi asistată să se sinucidă pe bani buni.

Familia ei din orăşelul Arzigano, situat în regiunea Vicenza, din nordul Italiei, a aflat doar că bătrâna a dispărut de acasă şi a reclamat dispariţia la poliţie.

Misterul s-a lămurit după ce au primit prin curier cenuşa ei şi certificatul de deces.

Punct.


Sursa: Life News

Traducere: Ştefana Totorcea

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , , , , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.