eutanasie

Clinică elvețiană eutanasiază o femeie în vârstă pe motiv că și-a pierdut frumusețea

Oriella Cazzanello

de Wesley J. Smith

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cultura morții este deja de neoprit. O bătrână din Italia a plătit clinicii elvețiene Dignitas 10.000 de euro pentru a-i curma viața, deoarece „era nefericită că-și pierduse frumusețea”.

Clinica de eutanasiere din Basel a primit-o pe Oriella Cazzanello, în vârstă de 85 de ani, care avea o stare bună de sănătate fizică și psihică, și i-a îndeplinit dorința de a fi asistată să se sinucidă pe bani buni.

Familia ei din orășelul Arzigano, situat în regiunea Vicenza, din nordul Italiei, a aflat doar că bătrâna a dispărut de acasă și a reclamat dispariția la poliție.

Misterul s-a lămurit după ce au primit prin curier cenușa ei și certificatul de deces.

Punct.


Sursa: Life News

Traducere: Ștefana Totorcea

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button