homosexualitate

Zara propune fusta-pantalon pentru bărbat! Teoria genului se răspândește…

z0

Fustele pentru bărbați, o inițiativă despre care s-a vorbit mult, foarte mediatizată și apreciată în 27 de licee ale Academiei din Nantes.

z1

z2

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

z3

De ceva timp creatorii de modă testează clientela și participă la propagarea ideologiei genului. Printre vectorii utilizați pentru transformarea unei populații și condiționarea opiniei publice, se numără și moda. Procentajul homosexualilor printre creatorii de modă este de altfel foarte ridicat și lobby-ul LGBT poate să-și activeze rețelele ușor. Efeminarea bărbaților și masculinizarea femeilor este un obiectiv perceptibil.

Ultima exemplificare este fusta-pantalon pentru bărbați vândută de Zara.

Lanțul de magazine vestimentare Zara aparține unui grup spaniol, Inditex, care are și alte mărci cum este Massimo Dutti. Astăzi există în jur de 1900 buticuri Zara împărțite în 87 de țări.

Sursa: MediasPressInfo

Traducere: Iulia Maria Iosif

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button